Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Február végén fogok szülni....

Február végén fogok szülni. Bérház, második emeletén lakunk. Milyen babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen könnyű szerkezetűt, amit egy kézzel is egyszerű lapra vagy esernyőre csukni. Persze ha a földszinti tárolóban tartod a babakocsit, nem olyan életbevágó ez, de ha felviszed a lakásba, praktikusabb. Egyik kézben a baba, másikban a kocsi, mégsem szakadsz meg. :)
2008. okt. 1. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, azt hiszem, esernyőre csukható csak sportkocsiból van, de neki vízszintesbe dönthető kell, vagy a kombinált, amikor a mózeskosár kivehető. Első voltam.
2008. okt. 1. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Minél könnyebbet! Szerintem semmiképp ne legyen nehezebb 7 kilónál, mert különben hatszor meggondolod majd, hogy kimozdultok-e. Az ernyőalakúra csukható kocsik a legkönnyebbek, és bár általában ezek nincsenek annyira kibélelve, be tudod bugyolálni a babát egy pokrócba. Nagyon jövős-menősek majd csak március-áprilisban lesztek. Arra figyelj, hogy dönthető legyen a háttámlája. Ami közel vízszintesig lefekszik, az már jó. Azt mondják 180 fokra kell lefeküdni, de tapasztalatom szerint ezt egy pokróccal meg lehet oldani.
2008. okt. 1. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is február végén szültem és szintén bérház, második emeletén lakunk. Mi egy Titi tritonnal kezdtünk, a váz a kocsiban volt a ház előtt és csak a mózest kellett felhozni. Hat hónaposan kinőtte, majd pedig nem maradt meg a kocsiban, így beruháztunk egy oldakengurura. Majd Titit eladtunk és vettünk használtan egy Peg Perego Aria Oh-t, ami sportkocsi, egykézzel lapra csukhat és hat kiló. A baj, hogy nem újszülöttkocsi, nem dönthető le teljesen.

Szempontok, amiket figyeltem vásárláskor: nagy bevásárlókosár, könnyű legyen (7 kilón felül NE vegyél), könnyen összecsukható legyen. Nem tudom, hogy van-e autótok, mert nekünk az is számított, hogy kicsi a csomagtartónk.

Sajnos az újszülöttkocsik dög nehezek...

A Peg peregok viszont szerintem nagyon jók. Én használtan vettem a milyénket.

2010. jún. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!