Február végén fogok szülni. Bérház, második emeletén lakunk. Milyen babakocsit vegyek?
Én is február végén szültem és szintén bérház, második emeletén lakunk. Mi egy Titi tritonnal kezdtünk, a váz a kocsiban volt a ház előtt és csak a mózest kellett felhozni. Hat hónaposan kinőtte, majd pedig nem maradt meg a kocsiban, így beruháztunk egy oldakengurura. Majd Titit eladtunk és vettünk használtan egy Peg Perego Aria Oh-t, ami sportkocsi, egykézzel lapra csukhat és hat kiló. A baj, hogy nem újszülöttkocsi, nem dönthető le teljesen.
Szempontok, amiket figyeltem vásárláskor: nagy bevásárlókosár, könnyű legyen (7 kilón felül NE vegyél), könnyen összecsukható legyen. Nem tudom, hogy van-e autótok, mert nekünk az is számított, hogy kicsi a csomagtartónk.
Sajnos az újszülöttkocsik dög nehezek...
A Peg peregok viszont szerintem nagyon jók. Én használtan vettem a milyénket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!