Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ártok a babámnak, ha a lábamon...

Ártok a babámnak, ha a lábamon ültetem?

Figyelt kérdés
4 hónapos, nagyon szeret így "ülni" csak félek, hogy ártok a gerincének. A pelusánál alányúlok és átfogom, a másik kezemmel a hóna alá nyúlok és jobbára én tartom a súlyát, illetve az egész felső teste, a gerince a hasamnál "támaszkodik". Ez jó vagy inkább várjak még ezzel az ültetéssel?
2008. okt. 1. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
remélem ez igy nem árt nekik mert én is ezt szoktam csinálni, nagyrészt csak igy marad meg kézben. 3 hós kislány anyukája
2008. okt. 1. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem karban tartva is elvan, de már elég nehéz, így pedig viselhető a súlya. Kíváncsi lennék egy szakember véleményére, pl. egy gyógytornászéra.
2008. okt. 1. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én kislányom is csak így van el többnyire.Remélem én is ,hogy nem ártok neki ezzel,de már nagyon kíváncsi a világra és így többet lát ,mint fekve.Én is kíváncsi lennék 1 gyógytornásznéni véleményére.

3 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 1. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így tartom és abból kiindulva, hogy a kengurúban is így ül sztem semmi bajuk nem lesz. Egyébként amikor említettem a védőnőnek, azt monta ez nem baj csak a párnával kitámasztós ülés árt nekik.
2008. okt. 1. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! No akkor többet tudtam meg, ugyanis a gyógytornász anyuka volt olyan kedves és leírta, hogy ő hogy gondolja, bemásolom:

Nyugodtan ültetheted a babád, ha már a fejét tudja tartani. Persze =

nem sokáig. Ami esetleg még egyszerűbb az az hogy ugyanúgy fogod an= hogy leírtad, csak a mellkasát támasztod meg elöl, egy kicsit elő= re döntöd, hogy csak a feneke támaszkodjon a hasadon. Kb 45 fokban d= öntsd előre. Nagyon élvezik ezt a babár, mert mindent látnak, é= s a hátuk is erősödik közben. Ami a fontos, hogy a feje ne legyen s= okáig a gerince felett, mert a viszonylag nagy súlyú fej nyomja a csi=

golyákat és az izmok még nem képesek stabilan tartani. Remélem segítettem.

Akkor remélem már én is segítettem a többieknek! Üdv.

2008. okt. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!