Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól nem ártok a babámnak,...

Mikortól nem ártok a babámnak, ha az ölemben ültetem? Mármint a gerincének.

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha már magától ül! Addíg ne erőltesd semmiképp!
2010. nov. 8. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem tartod rendszeresen az öledben, akkor egyszer kétszer elmegy és nem órákig, de egyébként meg kell várni míg magától is ül.
2010. nov. 8. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Én már csak azért sem csináltam, mert olyan esetlen volt úgy. Én kivártam, 8 és fél hósan ült fel mászásból. Lehet a Te babádnak erősebb a háta, jobban tartja magát. Te látod igaziból.
2010. nov. 8. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na engem most lehet h nagyon lehurrognak majd de az én négy hónapos kislányom már 1-2 percet döntve, de csücsül az ölemben.szereti. Sőt húzza magát fel.teljesen felakar ülni.Bár tényleg roppant erős kiscsaj:)

Nem hiszem h ez ártana a gerincének.

2010. nov. 8. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma mondta a gyógytornászunk,hogyha húzza fel magát ülésbe akkor lehet hagyni neki kicsit.Azért kérdeztem meg,mert a lányom megkapaszkodik a szék karfájába,és úgy ül és vigyorog az ölemben.6 hós.
2010. nov. 8. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
pár honaposat olben tartva sincs kimelve a gerince, hisz csak egy reszet tartod. Bocs az offert
2010. nov. 8. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam és a dokinéni is azt mondta hogyha ha a baba fel akar ülni vagy fel akar állni akkor abból nem lesz gond, mert a baba csak olyan dologba fog bele amire már készen áll. A mi babánk már vagy három hónapos kora után csak akkor hagyja abba a sírást amikor ülve fogjuk, vagy úgy hogy ül és kicsit előre döntheti a törzsét, először is mi aggódtunk, de aztán megnyugodtunk amikor dnéni megnyugtatott minket. Nagy súlyú a babánk az átlaghoz képest valószínű hogy erősebb a törzse.
2010. nov. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!