Mit lehet tenni, hogy ne unatkozzon?
Figyelt kérdés
5 hónapos a fiam és kb 15 percig bírja egyedül játékkal. Sokszor már ha én játszom vele is nyavalyog. Most már ott tartok, hogy hagyom sírni. De nagyon kitartó és sokáig sír, fél óránál is többet. Csak annyira áll meg, hogy erőt gyűjtsön. Nem tudom mivel elfoglalni, kézben meg nem cipelhetem állandóan. Persze mindeközben a szívem szakad meg a sírását hallgatni... Ráadásul, ha állandóan cipelem, a mozgása sem fejlődik.2010. ápr. 20. 17:07
2/3 anonim válasza:
Ez a belinkelt cikk nagyon jó, köszönöm én is!!! MI is most vagyunk pont ebben a periódusban, igaz, már a vége felé közeledünk, lányomnál is 5 hónaposan kezdődött ez a folytonos nyüglődés, volt emiatt pár pokoli hetünk. Semmi sem volt jó neki, kézben sem. Most már forog, egyre többet elvan hason is, ha nem is szabályosan kúszik, inkább csúszik, de már képes kisebb helyváltoztatásra, és egyre hosszabb ideig elvan egyedül.
Muszáj ilyenkor kicsit immunissá válni a sírásra, mert hosszú távon így teszünk jót a gyerekkel. A nagyobb lányommal könnyebb volt kicsit, mert ő nagyon hamar megtanult ülni, 7 hónaposan már állt a kiságyban, így ő hamarabb le tudta magát foglalni, nem igényelte, hogy folyton szórakoztassa valaki.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is hasznos volt a cikk. Bár még mindig nem tudom, hogy lehet lefoglalni. Az ide-oda pakolgatást és a mindig más játékos 'trükköt' már csinálom egy ideje :-) Úgy látom, marad a kivárás... :-)
2010. ápr. 20. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!