A kisfiamnak 6hónapos koráig volt napirendje, most felborult minden. Mi történhetett?
4 és fél hónapos kora óta 6szor eszik, abból 1szer éjszaka, nagyjából ezek ugyanabban az időpontban voltak. És 3szor aludt napközben, ami összesen olyan 3-3,5óra volt. Éjszaka meg olyan 10-10,5órát. Tápszert kap 2hónapos kora óta, mert nem tudtam szoptatni. Nem egy nagy étkű baba a vékonykább babák közé tartozik.
4hónapos korában kezdtük a gyümölcsevést, és szereti is, viszonylag hamar ki is váltottuk a 11órási evést, 2-3hétre rá gyümölcs után nem volt hajlandó már tápszert enni bár csak 100-130at eszik meg max.
6hónapos kora előtt pár nappal kezdtük a zöldségeket, de mindegyikre fintorog. Próbáltam husisat is egy hete, de azt vagy eszi, vagy nem. Sőt most már tiszta hiszti, ha beültetem enni, de csak ha az "ebédet" kapja. Viszont ha tápszert kap, azt meg simán megeszi a székében.
A napirendünk teljesen megdőlt.
Már nem alszik háromszor, a délelőtti alvás az megvan, de már 1kor álmos, viszont még nem éhes. Ezért egy kis tápszert eszik, és ennyi. Ha felkel, akkor sem tudok zöldséget adni neki, mert elutasítja.
Igazából össze vagyok zavarodva, hogy miért lehet ez. Ráadásul pár napja tápszert is alig eszik, de azt is össze-issza, kivéve este.
Két foga már kint van.
Mit tegyek, hogy megegye a zöldséget, akár husival is?
Meddig tart ez az állapot, vagy ilyen már másnál is előfordult?
Az én kicsim most 9,5 hos és 6 hosan mi is ezt a hisztit levágtuk minden nap.Nem tudtam vele mit csinálni és egyszer be állt neki a napirenje és azota minden oké.
kitartás elöbb utobb ő is vissza áll.
Beba start aktív, most próbáljuk majd ki a beba2-est (mert a 2es aktívot elég drágának tartom).
Megeszi a tápszert, csak elég keveset, de csak az elmúlt két napban, ahogy írtam is. Gondoltam már arra is, hogy a foga miatt, vagy mert már a 4es lukú aventes etetőcumit kéne megvenni. Viszont este lefekvés előtt rendesen megeszi a 170-210et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!