Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babám megfázott....

2 hónapos babám megfázott. Mit csináljak, hogy ki tudjam szívni a váladékot az orrából?

Figyelt kérdés
Kap Nasivin baby orrcseppet, meg Fluimare-t használok orrszívás előtt, de semmi nem jön ki, hiába szívom a porszívóssal vagy a hagyományossal.
2008. okt. 1. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mi sterimar-ral fújunk be és csak úgy jön az orrából. nagyon jó, próbáld ki. nekünk is megfázott a 4 hónapos kisfiunk és minden doki ezt ajánlotta akivel beszéltünk. Befújod és 2-3 perc után kiporszívózod. meglátod használ.

Jobbulást!

2008. okt. 1. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken kívül párologtass a szobájában borsmenta olajat legalább éjszakára, így sokkal jobban tud aludni, na meg tehetsz a fürdővízbe is, de 2-3 cseppnél sehol ne többet, ők még érzékenyebbek az illóolajokra, mint mi.
2008. okt. 1. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Stérimar nekünk is nagyon bevált, de amikor a babám még pici volt, nem hallottam ezekről. Akkor egy olcsó, patikai sós orrcseppet használtunk, kamillás vizet párologtattam az ágya mellett, vagy anyatejet csöppentettem az orrába, az is nagyon jó volt. Pár percet várni kell az orrcseppel, orrspray-vel, mielőtt kiszívod, mert előbb fel kell oldania a sűrűbb váladékot is.
2008. okt. 1. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a Sterimar használ, ha várok vele 2-3 percet, utána jön azorrszívóval. Ami még nagyon bevált nekünk, az a Baby Loof balzsam, a hátára kell kenni egy kicsit, és csodálatosan tisztán tartja a légutakat, ezzel éjszaka sem szörcsög szegénykém. Most 4. napja van megfázva a babám (tőlem kapta el sajnos), de már alig van tünete. Oscillococcinumot adtam neki, szerintem az is sokat segített.
2008. okt. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!