Létezik, hogy kóstoltatás esetén a 3. napon sem izlik az alma? Vagy valamit nem jól csinálok?
Nem akarja lenyelni?Vagy esetleg a száját sem nyitja ki annyira nem kell neki?Fintorgás az lehet attól is, hogy még új számára az íz.Az én babám pl. akkor nem szereti az almát, ha lereszelve adom neki.Hát inkább megsütöm, vagy párolom.Úgy pépesebb.
Ha nagyon nem akar enni, akkor kellene egy kis szünetet tartani, és újra kezdeni a kóstoltatást.Én ezt tenném.
köszönöm az eddigi válaszokat.
nyitja a száját és le is nyeli, csak nagyon fintorog és olyan mintha hányingere lenne, öklendezik. az almát nyersen adom és üvegreszelőn pépesítettem
Szia!
Az én lányomnak sem jött be az alma :-)
Körtét próbáltam ki 3 nap almás szenvedés után. Ez már ízlett neki! De a banán volt az, amire igazán rácuppant.
Aztán barackot és krumplit kóstoltattam. Az almát még most sem fogadja el magában, csak ha vmihez hozzákeverem, pedig már simán eszik húsos főziket is. (De a sütőtök sem nyerő étek nálunk!)
Kitartás, biztosan ízleni fog előbb-utóbb vmelyik gyümölcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!