Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő míg megszokom ezt...

Mennyi idő míg megszokom ezt az új helyzetet? Már szinte félek levinni a fiamat a játszótérre!

Figyelt kérdés

Röviden annyi,hogy most költöztünk városba és ahol laktunk falu ott nem igazán volt játszótér és így gyerekek között se nagyon volt még a fiam,most 15 hónapos, már 2 szer voltunk a közeli játszótéren de haza érve a sírás kerülgetett,mert a fiam ment volna oda nagy boldogan a kisgyerekekhez "ismerkedni" ők meg a szó szerint le sem szarták,és ráadásul amilyen fejet vágtak hozzá,mert oda mert menni,hát mondom szép!

Persze a kisfiam még nem értette,hogy mi van,de nekem olyan rossz volt látni,hogy hogyan viselkedtek vele!

Esetleg volt valaki hasonló helyzetben?

2010. ápr. 20. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
jaaj szegeny!probalj a mamakkal ismerkedni es az hatha kozelebb hozza egymashoz a babakat is.sajna mi is falun lakunk ugyhogy ilyenben nem volt meg reszem!
2010. ápr. 20. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom - 14 hónapos - egy mosolygós, barátságos, gyerekimádó.

Mi úgy járunk a játszótérre, hogy ő odamegy a gyerekekhez, mosolyog rájuk, nézi őket, azok meg tudomást sem vesznek róla, még csak vissza sem mosolyognak.

Ez van.

Ilyenek.

Én ebből nem csinálok lelki problémát, csináljanak azoknak a gyerekeknek az anyukái - akik mellesleg szintén nem foglalkoznak "idegenekkel", hisz megszokott klikkjük van, akikkel kiszáradásig képesek pletyózni - nem az én gondom, az én gyerekem szerintem teljesen rendben van, és nem zavarja őt, hogy a többiek nem foglalkoznak vele.

Majd a bölcsiben, oviban úgyis szerez barátokat, akikkel eljátszhat.

Ne csinálj magadnak ebből gondot, majd idővel biztos befogadják a gyerkőcödet, gondolom a kislányomat is majd már "ismerősként" kezelik a gyerekek egy idő után, bár az is hozzátartozik, hogy a játszón mindenki nagyobb nála, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy barátságok fognak születni.

2010. ápr. 20. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
sajnos szerintem ez azért van mert eltanulják a szüleiktől a lenéző, bunkós stílust, már ilyen kis korban. ne aggódj, biztos jobb barátai lesznek, mint azok a gyerekek.
2010. ápr. 20. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok, és pozitív élményről számolok be.

Ma először a játszótéren két kisfiú - 4-5 évesek lehettek - nagyon édesek voltak a kislányommal, hívták játszani, adtak neki játékokat a homokozóban, és az anyukájuk is aranyos volt.

Minden hátsó rosszindulat nélkül megjegyezném, hogy nem túl iskolázott anyuka két kisfia volt, én ilyen közvetlen, kedves embereket - és főleg gyerekeket - már nagyon rég nem láttam.

Az agyondiplomázott anyukák a másik játszótéren, ahova még szoktunk menni még csak a köszönésemet sem fogadják.

Hát ennyit az intelligenciáról és az iskoláról dióhéjban.

2010. ápr. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!