Baja lesz? A fiam 2 és fél éves, és az előbb arra jöttem be a szobába, hogy a huga kutacsát nyomogatja (4 hós), nem sírt a kicsi.
Figyelt kérdés
Sose nyúlt még hozzá a nagyobb a kicsihez és egy pillantra mentem csak ki. Vigyem el orvoshoz most a lányt?2010. ápr. 20. 09:49
1/4 anonim válasza:
Baja biztosan nem lesz, de ha megnyugtatna akkor telefonon kérdezz rá a dokinál.Az csak 1 perc.És máris nyugodt leszel.
2/4 anonim válasza:
Nyugi! nem lesz semmi baja! Ahhoz, hogy a kutacs megsérüljön, nagyon nagy ütésnek,szúrásnak esetleg vágásnak kell érnie! Attól, hogy megfogják, megsimogatják, megpuszilják, esetleg kicsit megütik, nem tud megsérülni!!! Ha így lenne, nem így találta volna ki a természet! A kutacsot fedő szövet olyan erős, mint a vitorlavászon, így hétköznapi dolog nem sértheti meg..
3/4 anonim válasza:
Hat en sem voltam eleg ovatos a kisfiamnal es hatra lenditette a kis fejet es pont a kutacsat utotte meg. Semmi baja nem lett, en is aggodtam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben felhívtam a védőnőt (mivel az orvos nincs bent) és szerinte se lesz baja.
2010. ápr. 20. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!