Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok amikor alszik a...

Mit csináltok amikor alszik a gyerek?

Figyelt kérdés

Alig vártam hogy elaludjon a babám,most meg itt ülök a gép előtt és a fényképeit nézegetem :))

Annyira lehet szeretni őket!!

2010. ápr. 20. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Netezem+ végignézem az összes álláshirdetést,hogy mire tudnám beadni az önéletrajzomat,berakok 1 mosást,kutyázom,ebédelek,hajat mosok,szemöldököt szedek mikor-mit.Főzni hétvégén szoktam,hétköznap csak összeütök vmi tésztát v. főzeléket,de azt akkor,ha a párom hazaért.Kimondottan takarítani 1 héten 1x szoktunk és segít a párom.Nem esz meg minket a kosz.Lujzi(mosogatógép) meg elmosogat helyettem.Vasalni nem vasalok.
2010. ápr. 20. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Most épp net... Ettől mindig lelkiismeretfurdalásom is van....

De tegnap majd elaludtam, amikor a kislányom elaludt. De erőt vettem magamon, rendbe tettem a konyhát, kicsit takarítottam, előkészítettem neki a kis hamiját, kiteregettem, és amikor az utolsó ruhát igazgattam a szárítón, akkor ébredt fel.

Bár, néha olyankor fordítok - havi 1-2 cikk (nem sok).

De a net... az sokszor fölösbe kidobott idő... lenne mit csinálnom...

2010. ápr. 20. 10:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Feltettem az ebédet, összehajtogattam a ruhákat, feltöröltem, (apa míg kenyérért elmentünk felporszívózott). Most meg itt ülök, nemsoká kész az ebéd. Manócska is nemsoká felébred. Ja mosogattam is.
2010. ápr. 20. 12:26
 14/14 anonim ***** válasza:
2 órát alszik napközben a lányom. Amint elalszik, elkezdek tornázni (30-40 perc). Ha az kész, ebédelek, közben netezek vagy olvasok. Aztán alig várom, hogy felébredjen, mert én unatkozok nélküle. Pl most is.
2010. ápr. 20. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!