Mit csináltok amikor alszik a gyerek?
Alig vártam hogy elaludjon a babám,most meg itt ülök a gép előtt és a fényképeit nézegetem :))
Annyira lehet szeretni őket!!
Szia!
Ebéd után alszik,mert már nagyfiú.
Olyankor vasalok,felmosok,rendet rakok,összekészülök,mert ha felébred egy gyors uzsi után megyünk az ovistesóért,utána még a játszóra
Kiteregettem, előkészítettem az ebédet, felsepertem, és most itt ülök:)
ҝ
Fő az ebéd, közben én ide-ide ülök, gyorsan bepakolom még a mosnivalót, ha felébredt, beindítom a mosógépet - majd együtt teregetünk ki, ami úgy néz ki, hogy én pakolom a ruhát a szárítóra, ő meg szedegeti le szorgalmasan, aztán megunja, és én újra visszapakolom.
Gyorsan elmosogatom az ebéd előkészítéséhez használt edényeket, meg felmosom a konyhát, amíg még alszik, mert utána képtelenség, folyton "segíteni" akar, és összemászkálja a már felmosott részt.
14 hónapos, és "szerencsére" még kétszer egy órát alszik egy nap, így szépen elvégzem a házimunkát.
Ha már csak egyszer fog aludni, nem tudom, hogy végzek majd.
Főzök,meg azt csinálom sokszor amit te...........:)meg amit a több előttem író
(A R.Rékás az jó volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!