Mit csináltok, ha a gyerek nem fogadja el a szupinált cipőt?
Azt csak te látod, hogy jó-e a méret. Szandálnál lehet rendesen megnézni, hogy kb. fél cm legyen elöl, maximum 1, különben nem tud rendesen lépni.
Nálunk nem volt gond, szinte észre sem vette a különbséget. De ha gondja van, akkor nem felváltva kell hordania, hanem csak ilyet.
Bizony zavarhatja, ha nagyobb a cipő. Mekkora a különbség, a összeméred egy olyannal ami pont jó neki?
Nekünk Salus van és nem volt gond vele, de meg kellett tanulnia rendesen járni benne. Az elején elég furcsán ment.
Sajnos muszáj lenne ezt viselnie mindig. Tudom, hogy nem olcsó, de meg kéne próbálnotok olyat venni ami kicsit sem nagyobb vagy vidd el a boltba és legalább próbálj rá kisebbet és nézd meg ott, hogy hajlandó-e menni benne.
A mérethez nem tudok hozzászólni, mi a Saluszban szoktuk venni, és ott az eladók tanácsára hallgatni méret ügyben.
Én azt javasolnám, hogy amíg meg nem szokja, addig normál cipőt ne adj rá, csak a szupinálót.
Még annyi, hogy szandál, vagy zárt cipő? A szandit szerintem könnyebb megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!