Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen játékokkal játszik a...

Milyen játékokkal játszik a 7-hós babátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam 1 hét múlva lesz 7 hónapos. Az Ő kedvencei a csörgős, zörgős rágókák, babakönyvek, imádja mindenen a címkéket, cumizni nem tud, viszont a cumikat imádja rágni, közben két kézzel fogja őket. Most kapott egy babafogkefét és azt is szereti rágcsálni, utánoz minket ha együtt "mosunk fogat". Szeret a textil pelussal kukucsosat játszani, Ő veszi le a fejéről és Ő bújik el egyedül alá. Van egy tanuló kutyusa meg egy kincses bödöne, ezeket is rágja de ha véletlenül megzenélteti őket akkor nagyon tud nevetni rajta. Ezeken kívűl odavan a vízforralóért, a vasalóért és az előszobában lévő kulcsos dobozért, persze ezekkel nem játszik csak messziről csodálja őket. Ja és az üres ásványvizes palackokkal is nagyon jól elvan. Kb. ennyi.
2010. ápr. 20. 08:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Mindennel játszik:-)A kedvence egy elefánt, ami zenél, ha húzzák a földön:-)A másik kedvenc az üres zsepis doboz a harmadik az üres pelenka doboz:-)Imád dobolni mindenen. Van még egy kedvenc a csörgő labda:-)Ti mit szerettek?
2010. ápr. 20. 08:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszike a választ.

Akkor a tanuló kutyus id fel kelte az érdeklődését?

Azárt kérdezem , mert valami fejlesztő játékra gondoltam hogy venni kéne neki

Olyat gondoltam ki a tescoba láttam ilyen kis színes labdákat és hogy bele rakni egy kisebb fel fújható medencébe és hogy arra mit reagál? Szerinted???

2010. ápr. 20. 08:50
 4/18 A kérdező kommentje:

Hát a csörgökkel jól el vagyunk. Távírányitó az a minden na meg a telefon

Zenélős dolgokal is elég jó el van

2010. ápr. 20. 09:07
 5/18 anonim ***** válasza:

Kisfiam 28-án lesz 7 hónapos, és szintén címkemániás. :) Mindenen a lelógó szalagokat, címkéket találja meg, és tömködi a szájába. Van egy zenélő kulcscsomója, egy zongora-kukaca, két zenélő könyve, és ha ezek hangot adnak, hason fekve a lábaival veri az ütemet a talajon, "topog" (úgy hívom, hogy táncol). :)

Amik nem zenélnek: egy nedves popsitörlő üres zacskója, egy csörgő labda, egy szilikon kisautó, egy nagy nyeles csörgő, sípoló vízhatlan könyvecske, gumikacsa, műanyag kishajó, fültisztító pálcika üres doboza, és minden, ami papír vagy újság. Ha engedném, minden ilyesmit a szájába tömne. Ha újságot lát a kezemben, már startol is hozzám, és el akarja venni tőlem. :) Jaaa, és a habtapi szélét is előszeretettel csócsálja.

Egyébként én mindent ott hagyok neki a földön, mert egyik játéktól megy a másikig, mindig talál magának valamit, és nem úgy vettem észre, mintha frusztrálná, hogy sok dolog van körülötte. B.

2010. ápr. 20. 09:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja, igen, most, hogy írod, távirányító (ha odaadom neki pár percre, mert aztán úszik a nyáltól), és van egy kiszuperált telefonja, amit szintén csócsálhat. B.
2010. ápr. 20. 09:14
 7/18 A kérdező kommentje:

Hát igen műszaki zsenik lesznek a is bébik:-)))

És enni miket esznek vagy még szopiznak?

Volt szorulásos gondoltok?

2010. ápr. 20. 09:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Kisfiam csak 5 hónapos koráig szopizott (már amennyi tejem egyáltalán volt), azóta tápszert kap, és persze gyümölcsöket, húsos főzelékeket. Volt szorulásos gondunk az elején, de ez a hozzátáplálással, a gyümölcsökkel megszűnt, most pedig a fogzás miatt még sok is a napi 3-4 kaksi. Eddig napi 1, max. 2 volt. Fogunk sajnos még egy sem. :( B.
2010. ápr. 20. 09:46
 9/18 A kérdező kommentje:

És muszály volt a tápszer?

Nekem mondjuk van tejem , de hizógatni csak keveset hízott, de Én nem adok neki tápszert

Hozzátáplálok inkább

Rengeteget mozog kúszik ide oda

Tiéd miket csinál már mászás ilyesmi?

Nekünk sincs még fogunk, kissé szorulásos a kakink pedig eszünk sok gyümölcsöt meg főzeléket Nem tudom mit tegyek

2010. ápr. 20. 09:58
 10/18 anonim ***** válasza:

Sajnos a két ciciből tudott kiszívni 40-50-et, jó esetben 70-et, így muszáj volt a tápszert adni. Hiába ittam teát, homeós bogyót szedtem, többször mellre tettem, masszíroztam, fejtem, sajnos nálam nem vált be semmi. Még így is örülök, hogy eddig sikerült, mert a családunkban senki nem tudott szoptatni. De megmondom őszintén, én nem bánom, hogy kezdettől fogva kapott tápszert is, mert én nagyon vashiányos vérszegény vagyok, így ő is az lett volna, ha csak anyatejes, és akkor most nagyon szenvedhetnénk. Még egyszer sem volt beteg, sem náthás (kopp-kopp-kopp), és igazi vascsontú. 70-72 cm, és 9 kg körül van, de egyáltalán nem duci!

Egyébként már 5 hónapos kora óta kúszik, most a mászást gyakorolgatja, már a kúszást is ötvözte a mászással, mindig négykézláb van, csak a kezeit nem tudja még rendesen előre pakolgatni, egy-egy mozdulat már megvan ugyan, de huzamosabban még nem csinálja. Meg emelgeti a popsiját, a lábait kiegyenesíti négykézlábazásból, és tapos. Nem tudom, mit akar ezzel, de elég mókás. Időnként még a fejét is leteszi a földre, mint aki bukfencelni akar. :)

Gyümölcsök közül nem tudom, próbáltad-e a szilvát, amikor szorulása volt, adtam neki, és attól pár órán belül mindig termelt a pelusba. Két-három naponta adtam neki fél üvegnyit. B.

2010. ápr. 20. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!