6 hós fia reggel ébredés után nem azonnal eszik. Kel 6-kor és majd 8 fele lesz éhes. Ez nem baj? Átalussza az éjszakát.
Figyelt kérdés
Másnak mikor eszik a gyerkőce ébredés után?2010. ápr. 20. 07:05
1/6 A kérdező kommentje:
lemaradt:fiam akart lenni
2010. ápr. 20. 07:06
2/6 anonim válasza:
Az én kislányom 7 körül kel és 8:30 körül eszik. Addig tisztábateszem, dumcsizunk, kávézok, elvan... 4 hós Nem baj, hisz ő tudja mikor éhes. Én sem tudok reggel ébredés után enni...
3/6 anonim válasza:
Ja, nekem is átalussza az éjszakát.
4/6 anonim válasza:
nekem 4 és fél hós a fiam,nem alussza át az éjszakát.viszont 3/4 6 körül kel és csak 7 magasságában kér enni.
5/6 anonim válasza:
Az enyém 5,5 hós. Nem alussza át az éjszakát. Reggel először 6 óra körül ébred, akkor eszik, utána még alszik negyed nyolc - fél nyolcig, majd fél 10 körül éhezik meg újra. Addig öltözés, játék, pótalvás.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Már nem azért nem alussza át az éjszakát, mert 6-kor ébred. Csak azért írtam a kiegészítést, mert nem tudom, hogy kekec anyuk ilyenkor gép előtt vannak-e már. :-)1 óra körül szokott még felébredni enni, de aztán rögtön vissza is alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!