Ha nagyon rá görcsölök arra, hogy legyen gyerekem, nehezebben esek teherbe? 22/L
Tisztázni kell, mi a rágörcsölés fogalma.
Az még nem rágörcsölés, ha olvasgatsz a témában, a fogantatásról, stb. Vagy ha nem jön baba 1 év után sem, akkor elkezdesz nézelődni a témában, h milyen vizsgálatokat kellene elvégeztetned, orvosokat keresgélsz. Itt ezen az oldalon már ez is görcsölésnek számít, persze olyanok mondják, akik még azt se tudták, mikor kellene megjönnie a vérzésüknek, nemhogy peteérés, tüszőrepedés, stb. Van, akiknek tényleg olyan hamar, olyan könnyen összejön, h kigondolja, h terhes akar lenni köv. hónapban és úgy lesz. Meg vannak, akiknek várniuk kell sokat és az próbára teszi a türelmet, idegrendszert, párkapcsolatot. Te magad fogod érezni, mikor jön el aza a pont, amikor azt mondod, most már tenni kell valamit, nem elég csak várni. Nekem 4 hónap után kezdődött az olvasgatás, orvoskeresés, stb, 8 sikertelen hónap után mentem vizsgálatokra. De találkoztam olyannal, aki 5 év után ment orvoshoz.
A tájékozódás nem görcsölés.
Én rágörcsöltem és mind a kettő elsőre sikerült,illetve 3, de sajnos volt egy vetélésem...
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!