Mi a gyermeked neve, és beceneve?
Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, egyiket sem a nevén szólítjuk, érdekelne, másnál is van-e így.2010. ápr. 19. 20:17
41/56 anonim válasza:
Az én kisfiam Zsombor: kicsi Zsombor, Zsombi, Kisember, Husi, Szívem, Apájának: Kis Hős és Kicsi Harcos, Mamáéknak Zsomborka.
42/56 anonim válasza:
Panna 6 hónapos
Beceneve:Pancsi,Pancsu,Pannu,Manó,Mazsola,Törpi
43/56 anonim válasza:
Tegnap 22.11-es vagyok, azt még lehagytam, hogy Szarmadzag (én szoktam így hívni), apjának Kisgengszter, a nagymamának Törpeördög, és amíg pocakban volt, nemes egyszerűséggel Müty-Mütynek hívtuk. :) B.
44/56 anonim válasza:
Balázs Bence, és Bebus, Pöpi, Törp
45/56 anonim válasza:
Ki az a hülye aki lepontozza a válaszokat?Agyrém!!!
46/56 anonim válasza:
Én is pont azt figyeltem, hogy valami frusztrált ideggörcs azzal szórakoztatja magát, hogy lepontoz. Szia lepontozós, kérdés: jó neked, hogy hülye vagy? Akkor jó szórakozást, sajnálom, hogy neked csak ennyi jó jut az életben.
47/56 anonim válasza:
Írtam a két gyermekem becenevét,és a MODERÁTOR nem engedte elküldeni,és pedig más is írt ugyan azt.vagy majdnem ugyan azt!Pedig semmi olyan csúnya nincs benne!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
48/56 anonim válasza:
Szia.A kisfiam,Armand:Armi,Armika,baba,töki,kicsim,drágám...stb.Mi legtöbbször a nevén szólítjuk,már hallgat is rá(20hós).
Üdv
49/56 anonim válasza:
Kisfiam Erik Tibor.
Becenevei:Nyuszika,Nyuszo,Pruntyo,Pruntyesz,Kispurde,Pokmajom(amikor nem akar elengedni),Szaros(kakis pelus utan).
Ferjem talamanya:Gyumolcs.
50/56 anonim válasza:
Ki az a nagyon hülye aki lepontoz mineket???pfff...
kivagyok az ilyen nőktől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!