Sírós babák anyukájával beszélgetnék! Ugye nem vagyok ezzel egyedül?
A nagylanyom is sírós volt és most a húga is az... bár nálunk a hasfajas miatt főleg
3 hetes szegény aludna éjszaka de a pukik felkeltik. Nappal meg nem tud elaludni. És itt van a 2,5 éves lányom akivel foglalkozni kéne. .. Egy picit ki vagyok. Pedig a férjem itthon van szabadságon de ketten nehezen bírjuk. Én azért sírok sokat mert a nagyra nincs időm és szarnak érzem magam hogy egy mesét sem tudom ugy elolvasni neki hogy ne a sírást hallgassuk
. Sétálni csak kendoben tudunk a baba kocsiban üvölt. Otthonra vettük adamo hintat abban is sír bár kevesebbet.
De legalább tudom hogy van kiút és egyszer jobb lesz.
Ja a férjem mondta tegnap hogy elég szürreális látvány amikor fegyelmezni próbálom a lányom és közben sírok.
Szóval most a túl élesre hajtok.
Köszönöm mindenkinek a választ! Tudom, hogy nem tart örökké, remélhetőleg nem így fog férjhez menni sem, de eztá tehetetlenség, és mellette valóban az érzés, hogy eddig teljesen a nagy fiamé voltam, rengeteg mindent csináltunk együtt, most meg ... Erre mindenki azt mondja, hogy többedik gyereknél ez így van, majd ahogy a kicsi nől , könnyebb lesz. Naivan awt gondoltam, milyen jó lesz, berakom a kicsit a babakocsiba, tudunk majd a naggyal együtt sétálni, játszóra menni, boltba.. Be se merek így menni vele a falu központba. Többnyire én is magamra kötöm, bár néha azt sem viseli el..gondolom a meleg miatt sem.
Szopizás általában 3óránként van, most elég zöld volt napokig a kakija, a doktornő szerint sokat eszik. Mondjuk valóban úgy van, hogy pár korttyal nem éri be. De ezt azért ki fogom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!