Mikortòl aludjon egyedül a baba?
Ahogy hazaértünk a kórházból, külön szoba, külön ágya volt a fiamnak. Bébiőrrel oldottam meg, hogy halljam mikor ébred. Sokszor a lLEDekre már felébredtem, mielőtt hallottam volna sírni.
Van a szobájában kanapé, azon tudtam aludni, amikor kellett. De ritkán volt olyan. Mindig csak szoptatásra mentem át, utána tettem vissza az ágyába, én meg mentem vissza a férjem mellé.
Én vagyok a világ legjobban alvója, még az ágyú sem ébreszt fel. De valahogy a fiamra mindig felkelek. Előbb, mint a férjem, pedig ő éberebb alvó.
Szóval nyugi, fel fogsz ébredni, ha felkel.
Koncentrálj magadra és a babára, és ez alapján dönts. Meg persze beszélj a férjeddel, az ő véleménye is fontos.
A lányunk sosem aludt velük, viszont egy időben átjött hajnalban.
A fiunk most fél éves, 2 hónapos koráig aludt velünk. Most épp fogzik (vagy az időjárás viseli meg, nem tudom), ezért az első pár ébredés után már nem teszem vissza.
Mások a babák és a családok igényei, meg kell találni a saját utatokat. Bízz az anyai ösztöneidben, menni fog :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!