Adnál Cseresznye keresztnevet a gyermekednek?
most láttam egy posztban, hogy Cseresznyének hívják a hölgy gyermekét... nekem kicsit furcsa...
tudsz ilyen fura neveket még a környezetedből?
Persze hogy! Ma már csuda szép neveket lehet törzskönyveztetni: Lakatos Nintendó, Kalányos Kevincostner, Kolompár Teszlatrooper, Freddykrőger Viktor, Kovács Inuyasha
Ha nekem gyerekem lesz, vajon Tóth Rocketlauncher vagy Tóth Machinegun legyen a neve? Nem tudok választani :$
Hát Cseresznyét éppen nem, de a környezetemben van Boróka, Bodza, na azok valahogy tetszenek.
A tágabb környezetemben a "szokásos" nevek vannak:Anna, Panna, Hanna, Jázmin, Zétény, Mira, Luca, Dominik,Hanga, Boglárka, Bence, Ádám.
Én Málnát ismerek....
De gyümölcs nevet azért nem adnék
Nem.
És az Eperke, Málna, Napsugár, Virág stb-t sem.
Egyedül a virágnevekkel vagyok kibékülve (a Virágot kivéve...), de azokat sem adnám, max a Violát, esetleg a Jázmint.
Akit ismerek: Bogár Katica.
Külföldön, majd ha bemutatkozik: Katica Bogár.
6-ős: ha bemutatkozik külföldön senki nem fogja tudni mit jelent
Nem adnám ezeket a neveket de ha a gyerek szereti es tudja majd viselni nem lesz mas mint bármelyik nev
Málnát, Szamócát, Cseperkét ismerek.
Gyopárt a tévében láttam valami vetélkedőben.
Az még a Cseresznyénél is sokkal gázabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!