Alíz vagy az Eliza név tetszik inkább? Valamelyiket adnád a saját lányodnak?
Szia!
Erdekes, szinte ugyanezek a nevek voltak a mi listainkon is. :-)
Aliz, Eliza, Lilien
Vegul Anna Eliza lett a lanykank.
Nekem az Eliza volt a befuto, de parom nem tudott megbaratkozni vele, hiaba probalta heteken keresztul, ezert allapodtunk meg az Annaban es csak masodik lett a kedvencem.
Nalunk a Lilient mindenki nagyon, mesebeli, kiralylany nevnek tartotta. Pedig szerintem az is nagyon szep.
Ha mar ezek szerint hasonlo az izlesunk a nevek teren, akkor esetleg az Olivia vagy a Kamilla nem tetszik nektek? :-)
Aliz,Eliza,Lilien szepek.Kislanyom Lilien :)
A Natalia nem tetszik,szebb a Natasa.Az Aliza nev is gyonyoru szerintem,ha ajanlhatom,abban benne van az Aliz es Eliza is :) boldog babavarast!
Eliza tetszik, Lilien már foglalt családban, bár az simán Liliként tetszene.
Alíz, Natasa közömbös.
17- vagyok, elírtam a neveket bocsi. Nekem a Natália, Natasa egy kategória. Nati becézés aranyos. Mindkét név jól viselhető, vállalható név gyereknek felnőttnek. Viszont különösebben nem tetszik, de tényleg semmi baj velük, jó nevek.
Nekünk más nevek jobban tetszenek, Eliza tényleg listás volt nálunk is, de volt több név ami jobban tetszett.
Akármelyik nevet válasszátok szép neve lesz a kislányotoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!