Bori tetszik a Zóráról még nem halottam.Amúgy a ti nevetek is szép.Az enyém meg elcsépelt így nem adnám neki.
2013. márc. 3. 17:43
3/13 anonim válasza:
Borbála és Dominik, de a ti nevetek is szép. Az én fiam az apja nevét kapja :-)
2013. márc. 3. 17:49
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!
2013. márc. 3. 17:52
5/13 anonim válasza:
Zóra és Dominik. A ti nevetek is szép. A saját nevemet nem adnám és nem is adtuk a kislányunknak.
2013. márc. 3. 17:54
6/13 anonim válasza:
Az én lányom az én nevemet kapta!:) Viszont én imádom is a nevem! :)De ha fiú lett volna akkor az apja neve lett volna! És nem érdekelt ki mit gondol erről! Mindig is tudtam,hogy ha lányom lesz az én nevemet kapja! (egyébként elég ritka én keveset ismerek de nem is "új") Szerintem a lány nevek közül a tiéd a legszebb! A Bori nem tetszik nekem vénasszonyos (valószínű mert a nagymamámat is így hívják). Fiúnév:Hát abból is inkább a Csaba (szerintem egy pasinak ez fontos és jól esik,ha az ő nevét kapja!
Boldog babavárást!!!
2013. márc. 3. 18:01
7/13 anonim válasza:
Nekem egyik lánynév se tetszik, a Borbála csak becézve tetszik hogy Bori dehát nem úgy fog bemutatkozni.
Fiúnév a Dominik nagyon gyakori elcsépelt. A Titusz jó, a Károlyt nem adnám. A ti nevetek viszont nagyon klassz:))) Azt adnám:) De úgy hogy az enyém is az lenne, úgy nem. A saját nevemet se adnám. A fiaimnak adtam volna apa nevét, de azt meg ő nem hagyta.
2013. márc. 3. 18:04
8/13 anonim válasza:
a nagyfiam apja nevét kapta,kislányom meg az én nevemet kapta.
2013. márc. 3. 18:05
9/13 anonim válasza:
Borbála és Titusz, de a ti nevetek is tetszik. Mi direkt nem akartunk olyan nevet adni a gyereknek, ami már van a családban - hadd legyen sajátja.
2013. márc. 3. 18:22
10/13 anonim válasza:
Nálunk semelyik élő rokon nevét tilos admi, de ha nem így lenne sem adnám, pedig nagyon szeretem a nevem, de szerintem a nagyon hülyén veszi ki magàt ha a csalàdban 2 ugyanolyan nevű ember van. Soha nem lehet tudni kinek szòlnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!