Hogyan nyugtassam meg a kisbabámat, ha láthatóan álmos, de nem tud még elaludni, hanem csak nyűglődik?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 hónapos és napközben szoptatás, tisztábatevés után szoktam vele kicsit játszani, igyekszem elfoglalni, lekötni a figyelmét. Egy ideig elvan, aztán érezhetően lankad a figyelme és elfárad, elálmososdik, ezért elkezd nyűglődni, sírni, nyafogni, mikor hogy. Ilyenkor már semmi sem jó neki, ha felveszem, ha leteszem, ha simogatom, ha járkálok vele, sokszor keservesen sír, mire nagy nehezen elalszik. Sokszor csak a mellre tétel segít, hogy megnyugodjon. Ti is tapasztaltatok már ilyet? Ilyenkor mit csináltok, hogy nyugodtan elaludjon?2008. szept. 30. 14:48
11/12 anonim válasza:
Kislányom hat hetes es most tanulja, hogyan aludjon el magatol. Cicin o is total bealudt, de ha nem, akkor nehezen aludt el vagy egyaltalan nem. Mi is tobb mindent probalunk, ami eddig bevalt: hason fekves, finoman a popsijat vagy a hatat utogetni-ez elringatja s cseresznye/ cici alaku cumi ( gyogyszertarban kaphato olcson). Masik cumit o sem tudta szopni s kiesett a szajabol. Ami meg segitett nekunk a cseresznyemagos meleg parna ( DM-ben kaphato) a hatara vagy ha hasa miatt nem alszik, a pocijara.
Sok sikert, ez ido mire kialakul.
12/12 anonim válasza:
Ne hidd hogy egyedül vagy a problémával. Én is szaladtam haza a kicsivel babakocsistul és irigyeltem a többieket akiknek nyugisan ültek a gyerekeik a babakocsikban. Aztán megszokta az enyém is, de ez a probléma nekünk is olyan 2 hónapos kora körül kezdődött, mire rájöttem, hogy fel akar ülni a hercegnő, dehát ahhoz meg még kicsi volt. Majdnem megőrültem, nem tudtunk kimenni, mert ordítás volt a vége. Megoldás az lett, hogy vettünk hordozókendőt, és abban ki tudtam vinni, aludt is benne, így hidaltuk át ezt az időszakot. Aztán mikor már tudott ülni (sőt kicsit előbb is) felültettem a babakocsiban, és minden oké volt, mert nézelődhetett, én meg visszaváltoztam boszorkányból anyukává :-)))) Kitartás, el fog múlni ez az időszak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!