Vannak vélemények, tapasztalatok erről a higiéniai törlőkendőről?
Gondoltam,ha megyünnk sétálni és megtaperolják a babát-sajnos elkerűlhetetlen-(9hós) akkor ezzel gyorsan megtörlöm a kezét mielőtt a szájába venné.
Érdekelne h van e tapasztalat.
Drága első válaszoló!!!
Foglalkozz a saját dolgoddal!
SEnki nem kérdezte a véleményed!-NEM A KÉRDÉSRE KAPTAM VÁLASZT!
Mi erre a célra a popsitörlőt használjuk (neogranormon-egész testre mehet). Egyébként én rászóltam az utcán a vadigenekre, amikor közelítettek a babám fele, hogy ne nyúljanak hozzá. Engem nem érdekelt, ha megsértődtek. Honnan tudjam, mit fogdosott meg előtte a kezével?
Kb 1 éves korától "nem foglalkozok" azzal, hogy mihez nyúl a babám, persze ezt ne úgy értsd, hogy engedem a cigicsikkhez nyúlni az utcán. Csak azóta vagyok lazább, most már nem zavar, ha kézmosás nélkül nyúlnak hozzá. De idegeneknek még mindig nem engedem, hogy piszkálják. 16 hónapos.
Ez az én mániám, mindenkinek van valami stiklije :)
kÖSZI CSAJOK!!!!
És ezt a Higeen nevű lötyit ha utána benyelja-vagy a kis kezét beveszu,nem lesz baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!