Összehasonlítva a terhességeteket és a babátokat mi a tapasztalat?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen volt a terhességetek, és milyen természetű, mennyire nyugodt, mennyire hisztis a gyermeketek?
Nekem elég zaklatott volt, úgy értve hogy nagyon sokat aggódtam mivel volt két vetélésem előtte és féltem nagyon.Voltak egészségügyi problémák is amik megkeserítették a dolgot, és így végig feszült és aggódó voltam, nem igazán tudtam lazán venni a dolgot.
A fiam tiszta örökmozgó, akaratos, nem marad meg egy helyben, 8 hós lesz de már feláll megkapaszkodva és totyorászik így, mászik, szóval mindig mozgásban van.Érzékeny lelkű nagyon, akit ritkán lát azzal nem nagyon van el, sír nála.
Csak érdekelne hogy van e összefüggés a terhesség mikéntje és a baba természete, temperamentuma között.
Én próbálom már úgy nevelni hogy boldog, kiegyensúlyozott baba legyen, remélem sikerül, és nem hat rá ki a terhesség alatt átélt sok izgalom, idegesség.
Az első terhességem egy álom volt, a kislányom pedig mosolygós, mindenkit szeret, mindenki szereti, örökmozgó, bátor kislány, viszont mindig tudja, mit akar, és lehetetlenség az ellenkezőjéről meggyőzni.
A második terhességem borzasztó, az összes létező terhességi tünettel, kíváncsi vagyok milyen lesz, legkésőbb szombaton megtudom.
Nekem nagyon nyugodt, szenvedésmentes terhességem volt, imádtam, alig várom, h ismét babát várjak :)))) A kisfiam is nyugodt volt, nem volt egyeltalán fájdalmas, ahogy mozgott.
Már 7 hónapos, és annyi változást tapasztalok, hogy amíg odabent kipihente magát, azt itt bepótolja. Ő már 6 hónaposan állt, már a bútorok mellett lépeget. Nyugodt baba (szerencsére, bárcsak örökre így maradna). Annyi, h itt kint viszont fél percre sem tudom leültetni, imád felfedezni, de nem bánom, ez a korszak erről szól. :))))
*Sz*
Kedves 11:16 os!Sok sikert a szüléshez!!!
Egyébként magát a terhességet élveztem én, szerettem hogy itt volt a pocakban, bent nyugodt is volt, nem mozgott fájdalasan, na itt kint bepótolja, ami persze nem baj:-)
Nagyon rosszul voltam a terhességem alatt. A 20. hétig minden nap hánytam, utána "csak" heti 2-3-szor. Használhatatlan voltam. Már-már untam az egészet, mindig óraműpontossággal jött rám a rosszullét. Lelkileg jól alakult minden, a szülés is gyors volt, pozitív élmény volt.
A lányom: jó evő, produkált már sugárhányást, mikor "telezabálta" magát. Kiegyensúlyozott, mosolygós, jó természetű. Hát én nem ilyen voltam a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!