Mit lehet tenni, ha nem akar büfizni és ezért sokat bukik a baba?
Figyelt kérdés
2 hetes kisfiam anyatejet és tápszert eszik. Nem nagyon akar böfizni evés után, de szinte minden evés után bukik, van hogy 1 óra elteltével. Mit lehet tenni ellene? Ilyenkor mennyit kell várni a következő étkezéssel?2008. szept. 30. 13:54
1/5 anonim válasza:
en is erre lennek kivancsi mert az en babam sem akar bufizni,es ezert eleg sokat bukik,minden eves utan tobbszor is.4hetes kisfiu anyukaja
2/5 anonim válasza:
Velünk is ez a probléma,de mi már 4 hónaposak vagyunk,és még mindig rengeteget bukik vissza.Nekem anno azt mondták,hogy nem zár még rendesen a gyomorrekesz és azért van.Sajnos már kevésbé bírom idegileg,de abban reménykedem,hogy egyszer ez is lejár:)4 hós baba anyukája
3/5 anonim válasza:
nekünk is ez a problémánk. másfél hónapos a babám. én azt csinálom, hogy nappal a szoptatópárnába teszem, az nem vízszintes, így kevésbé bukik. amint vízszintesbe kerül (kiságy), rögtön visszajön neki a tej, hiába emeltük meg az ágy lábát.
4/5 anonim válasza:
Az én babám 3 hós és idáig nem bukot akkor most mért csinálja 2 napja? Itt is az lesz a probléma????
5/5 anonim válasza:
Nálunk sem akart büfizni az elején, de azt hiszem azért, mert nem bírta valamiért azt a vállratevős pozitúrát. Így megpróbáltam ölembe ültetve oldalt, kicsit felém döntve a bal oldalát, mert abban az irányban megy le nekik a kaja, majd kicsikét előredöntve simogattam a hátát, és egy idő után sikerült így, aztán most meg már bírja a vállratevést is, de vigyáznom kell, mert büfi után rögön le kell tennem, különben lebukik. A kiságy első 2 lábának a megemelése is segít a bukás ellen. étkezéseket nem befolyásolja szerintem a bukás, de ha mégis előbb megéhezne, úgyis jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!