Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kíváncsiskodhatok? Akinek...

Kíváncsiskodhatok? Akinek babája már azt eszi amit ti, van olyan amit nem szeret? Főztetek neki vagy bébiételeket kapott?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy van-e összefüggés. Barátnőm kislány 1,5 éves, míg mindég szinte bébiételt kap, alig eszik meg valami felnőtt kaját.
2010. ápr. 19. 07:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Kisfiamnak főztem, ritkán kapott bébiételt is. 14 hós, mindent szeret kivéve a gulyáslevest.
2010. ápr. 19. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
15 hónapos,1 éves korától fokozatosan szoktattam a mi ételünkhöz.először csak azokból kapott amik nem túl fűszeresek zsírosak,vagy ehet olyan ételt,pl nem gomba,baba stb.ilyenkor külön főztem neki,vagy úgy csináltam hogy ő is megehesse.Elég hamar ette már teljesen azt amit mi.15 hónapos,és eszembe sincs bébiételt adni neki.mindent szeret amit mi eszünk.
2010. ápr. 19. 07:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Mind a háromnak én főztem.Most a gatyám rámenne a bébiételre,mert egy óriás kislányom van.A nagyok 6 hónapos koruktól,a kicsi 9 hónapos korától azt eszi,amit mi.Kivételek vannakPl:a nagylányom imádja a nagyon fűszeres krumplit,sült húst.Hétvégén is ezt csinálta.A kicsinek levágtam a tarjából egy darabot,raktam hozzá krumplit,friss sóskát,behabartam.Ő mindent eszik,nem válogat(még).Én amúgy sem főzök sós,csípős ételt,mert nem bírja a gyomrom,a nagyok ízesítik evés előtt az övékét.Apukám vese és cukorbeteg,úgyhogy anyukám is "bababarát" konyhát üzemeltet.
2010. ápr. 19. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vegyesen adtam neki boltit házi kajával. Ha nem volt időm, akkor kapta az üvegeset, és mind a kettőt megette mindig. Szerencsém volt. Sokáig kellett neki pépesíteni, mert a főzelékeket valahogy nem volt hajlandó rágni, holott kenyeret meg ilyesmiket már rég csócsált, de minden ízt szívesen fogadott. Most 17 hónapos, és a kedvence a puha rántott husi panír nélkül kockára vágva, párolt borsóval. :D
2010. ápr. 19. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Kislányom 1 éves koráig többségében bébiételt kapott. Azóta házi kosztot eszik, mióta ráérzett a házira, nem hajlandó semmiféle üveges bébiételt megenni. Amúgy a májat utálja, illetve a zöldborsót. Eddig ezeket szúrtam ki, hogy nem eszi meg. Minden mást eddig megevett, amit kapott.
2010. ápr. 19. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
8:18, utolsó vagyok, kislányom is ezt csinálja, minden szilárd ételt megeszik, de ha darabok vannak a főzelékben, levesben, azt csak külön. Valamiért nem tűri meg a szájában egyszerre a "folyós" és a szilárd dolgokat, csak külön. Levest is úgy eszünk, hogy megeszi a tésztát, husit, répát külön, aztán a levét. Vicces. :-))
2010. ápr. 19. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Főztem a kicsinek amióta csak eszik.(kb.6hónapos korától, addig csak szopizott) Eleinte külön készítettem neki ételeket, aztán fokozatosan elkezdtem neki adni a mi ételeinkből. pl. húslevest, belőle a zöldségeket már 6-7 hónaposan adtam neki. A máj kivételével mindent megeszik, nagyon szereti a zöldségeket, gyümölcsöket. Leves mániás is a lányom, egy nap legalább 2-szer levest eszik . Mindegy neki milyen leves csak sok zöldség legyen benne.
2010. ápr. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!