Tudnátok nekem ikreknek neveket ajánlani?
Ikreket hordok a szívem alatt, első babák. Egy kisfiú és egy kislány. :)
A nevek terén a párommal kicsit eltérő az ízlésünk.
A vezetéknév is hosszabb (azt nem írnám le) de vegyes hangrendű. Gondolkoztam két néven is.
Amik nekem tetszenek az pl.: lány: Amira, Eliza, Léna, Flóra, Nelli, Olívia, Zille fiú: Soma, Vencel, Lőrinc, Zoárd, Merse stb. De a páromnak inkább a hagyományosabb: Zita, Andrea, Lilla, Edina, Gábor, Zoltán neveken gondolkozik.
Persze ezek csak ötletek tudnátok valami "jó" megoldást és ötleteket adni. Más nevek is jöhetnek!
Köszönöm előre is!
Szia!
Nekem is fiu-lany ikreim vannak :)
Patrik Benjamin es Viktoria Noemi a nevuk.
Nalunk is sol csata volt a nevek teren , vegul mindegyiket a ferjem valasztotta. Illetve a Viktoria nevben 10 evvel ezelott az elso randin megegyeztunk, eloszor 2 fiunk szuletett ugyhogy most mikor kiderult,hogy az egyik baba kisleany a ferjem behajtotta rajtam az igeretemet :)
Fiu nevnel nekem a Peter nev tetszett es az Akost vagy az Aron nevet valasztottam volna hozza.
A ket idosebb fiunk amugy Erik Tibor es David Mark .
A te neveid kozul ezek tetszenek:
Lany: Eliza, Flora, OLivia
Fiu neveid kozul a Vencel.
Blanka, Csenge, Dóra, Fanni, Gréta, Hanna, Janka, Lili, Mira, Nóra, Petra, Rita, Sára, Zsanett.
Áron, Bence, Csaba, Dávid, Endre, Gergő, Huba, Máté, Nándor, Péter, Roland, Szabolcs, Tamás, Zsombor..
Boglárka - Szabolcs
Andrea - Szabolcs
Kiara - Dávid
Lejla - Dávid
Flóra - Dávid
Léna - Máté
Köszönöm a válaszokat!
Megszülettek a csöppségek, Olívia és Dávid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!