Milyen elektromos sterilizálót tudnátok ajánlani (feltételek lent)?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amiben többféle alkatrészt lehet sterilizálni (bimbóvédő, mellszívó alkatrészeket, cumisüveg alkatrészeket, cumi amelyek akár különböző márkájúak is lehetnek), a sterilizálás után nem kell külön csöpögtetőre rátenni, sterilen maradnak a dolgok benne amíg leveszem a tetejét és elfogadható áron van.2016. júl. 15. 08:18
1/4 anonim válasza:
[link] Nekem ilyenem van,hat éves,semmi baja,eddig 5 gyerek hasznalta(nem mind sajat:) de lathatod,hogy kb. Folyamatos hasznalat) szoval en ezt ajanlom
2/4 anonim válasza:
Nem elég egy nagyobb lábas amit csak neki vagy nekik használsz illetve magadnak és forralt vizzel pici cétromlêvel streilizálsz?
Nekünk sose voltak ilyenek. Egyszer megvettem a lábast és igy csináltam.
Persze a lábas is vizköves lesz egy idő után meg minden!
De szépen karbantartva semmi baja nem lesz! Csak az a lényeg nem szabad másra használni!
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, a sterilizálást le szeretném egyszerűsíteni. Nincs hová tegyem csöpögni a dolgokat, hogy sterilen maradjanak. A mikró meg túl kicsi, hogy beleférjen a mikrosterilizáló.
2016. júl. 17. 20:11
4/4 anonim válasza:
Jól van!
Nem tudtam pici a hely!
Akkor esetleg a brendon.hu oldalon nézz szét ott szoktak akciók lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!