Hogyan tisztítsam az orrszívó porszívót?
Figyelt kérdés
Nekem sehogy sem sikerül.2008. szept. 30. 09:09
1/7 anonim válasza:
Szió!
Én közvetlenül használat után vízbe teszem, hogy nehogy beleszáradjon bármi is. A cumisüveg mosó kefének van a cumit mosó kicsi keféje, amit pont belefér az orrszívóba, és ami estleg nem ázott ki, az kitakarítom a kefével.
Zita
2/7 anonim válasza:
Csap alatt szoktam átöblíteni, ha marad benne valami, akkor áztatom pár percig, utána kiöblítem.
3/7 anonim válasza:
Én tömény domestosos vízben áztatom, h belül is legyen víz, így fektetem. Aztán alaposan kiöblítem. Nagyon szép lesz.
4/7 anonim válasza:
Én használat után kimostam meleg, csapból folyó vízzel. Így mindig sikerült. Amíg pici volt a lányom, ez után az erre való folyadékkal fertőtlenítettem, majd még vízzel öblítettem.
5/7 anonim válasza:
befogom az egyik felét vizet engedek "bele", befogom a másik felét is, jól megrázom.ezt többszőr.fórró vízben
6/7 anonim válasza:
Hát árulnak hozzá kicsi orrszívó-porszívó tisztító kefét... Nem vicc! olyan, mint egy mini üvegmosó kefe. De ha rögtön kiöblíted használat után, akkor nem szárad bele a cucc.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönet!
2008. szept. 30. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!