Hogy vágjam a kis körmét, ha nem engedi-ill hogy tisztitsam a nóziját, ha utálja a porszivót?
az én bébim 11 hónapos, nálunk is megy a harc, ha körömvágás van.
Van, hogy alvás közben vágom.
Az orrába szoktam fújni tengervizes oldatot, gyógyszertárban lehet kapni. Így kijönnek az összecsomósodott cuccok.
Sok sikert!
Az orrszívó-porszívóhoz vegyél hossabbító csövet (barkácsboltban lehet kapni, párod biztos segít a méretben). Így, ha valaki még van otthon, ő működtetheti a porszívót távolabb a babától, míg te kiszívod a nóziját. Újabban láttam olyan orrszívót is, amit a mama szív, elég jónak látszik.
Körömvágásról: annyit tudok javasolni, hogy fogd a markodba az egész öklét, és csak azt az ujját bújtasd ki az ujjaid között, amelyiken a körmét vágod! Így a karját is megtartod, és nem fog belekapni az ollóba.
Remélem, segítettem.
körömvágás altatásban :)
amikor nagyon picik nem ébrednek fel az ilyesmire.
Az orrszívás az már keményebb küzdelem, nálunk is két emberes általában.
De érdemes játékosra fogni az ilyen eseményeket: Hagyd játszani a porszívóval, az orrszívóval, kacagtassd meg! mutassd meg neki magadon, hogy ez nem is rossz stb.
A körömvágás is bár sokkal hosszadalmasabb, de ha muszáj ébren csinálni, akkor játszál el vele, mondj neki mondókákat, közben, számoljátok a lehullott körömöket, vágd a sajátodat is közben, bármit csinálj, csak vedd el a félelmeit, vidítsd fel, és mutassd me, hogy ez normális dolog, te is szoktad csinálni stb.
Picik szeretik ha utánozatják a felnőtteket, ha látja, hogy te is vágod a körmöd, ő is fogja hagyni... előbb vagy utóbb. :)
sok sikert! idővel tényleg mködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!