Nektek van otthon babamérleg?
Nem vettük meg, mert nem láttam értelmét, kölcsön kaptunk egyet, mert a férjem meg a nagyi erősködött. Aztán tök jó kis program lett belőle hogy az első 6-7 hónapban minden este fürdés előtt lemértük a kicsit, majd beírtuk a naptárba, komplett kis koreográfia lett belőle, a naptárat meg aztán eltettük emlékbe.
Szerintem akkor van értelme, hogy ha az ember tudja lazán venni, ha nem görcsöl rá, hogy éppen két napja csökken a súly 50 grammal. Na bumm, majd később eszik és azzal bepótolja.
berelni is lehet de nem szukseges. en az a fajta ember vagyok aki inkabb tudja a jot vagy tudja a rosszat, mint hogy ne tudjon semmit :) magyarul engem baromira zavart.hogy semmit se tudok a sulyarol. ezert bereltunk, hogy inkabb lassam ha nem hizik mint hogy ne vegyem eszre hogy valami nem jo.
de a vedono is javasolta nekem mert sajnos a tejem nem volt eleg az elejen,.es potolni kellett tapserrel, es a merleg segitett abban, hogy tudjam mi az a max adag tapszer amivel potolnom kell...2 honapos korara ujra kizarolagos anyatejes lett, 3 honaposab vissza is adtam a merleget. most varom a tesot es szerintem az elso par honapra most is berelunk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!