Ki merjem vinni a babámat sétálni a vulkánkitörés hamuja miatt?
Figyelt kérdés
A magyar eü. szervezet azt mondja igen. A WHO azt mondja ne. Most kire hallgassak?2010. ápr. 18. 11:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, a szmog sokkal több és rosszabb.
2/9 anonim válasza:
Jaj, ne hülyéskedj már! Ha csak nem Izlandon éltek, vidd ki nyugodtan. Amúgy teljesen mindegy, hogy kiviszed vagy kiszellőztetsz, mert a levegőre így is és úgy is szüksége van. Ha pedig kinyitod az ablakot, akkor bizony bejön a levegő. Vagy befogod a gyerek orrát és száját és nem hagyod levegőt venni 1-2 hétig amíg a vulkáni hamu kikerül a levegőből vagy próbálsz nem aggódni minden hülyeségen és sétáltok egy nagyot ebben a szép időben. :-)
3/9 anonim válasza:
Ha 2 evig fogja onteni a vulkan a hamut, mint legutobb, akkor addig nem fogod elhagyni a lakast?
4/9 anonim válasza:
álati magasan van az a hamu nem hullik le csak úgy, viszi a szél, akkor látszana hogy mindenen hamuréteg van
5/9 anonim válasza:
nyugodtan. mi tegnap egész nap az udvaron voltunk, senkinek nem lett semmi baja.
6/9 anonim válasza:
A WHO ba csak idióták ülnek,erre már régóta gyanakszom.
7/9 anonim válasza:
vége a h1n1 kérdéseknek, most fél évnyi hamus kérdés jön...
Az a vulkán évekig aktív lehet kisebb-nagyobb intenzitással!! Akkor évekig nem mentek ki?? Ennyire nem kéne félősnek lenni. Egyébként én sehol nem hallottam a WHO bejelentését. Link?? Ha linkelsz elhiszem, de ha nem, akkor meg nem kéne rémhíreket terjeszteni.
8/9 anonim válasza:
A földre semmi se ér le abból a hamuból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!