Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos baba hisztijét hogy...

6 hónapos baba hisztijét hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Ölben jól érzi magát, de ha leteszem addig sír amíg fel nem veszem :) Már akkor kezdi amikor közeledik a feneke a járókához/kiságyhoz/stb... :)
2016. aug. 3. 08:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát hónapos Még valóbsn nem hisztizik. Szükségletet fejez ki.
2016. aug. 3. 12:13
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
hívhatjuk szükségletnek is, ha a hisztit csúnya szónak találjuk rá. De a tény az tény: akarata van, mégpedig az hogy vegye fel az anyukája. Biztos jó ha mindig felkapkodjuk?
2016. aug. 3. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

"Fel van kapatva" áruld már el, hogy ez mi a fészkes fenét jelent a te szótáradban :D Az ilyen vaskalapos anyukák tényleg árulják már el, hogy ha a gyerekük éhes, akkor enni azért ugye adnak neki? Ha szomjas, adnak neki inni, igaz? Ha fázik, adnak rá még egy réteg ruhát?

Akkor vajon az érzelmi igényeit miért nem elégítik ki? Az miért elhanyagolható?

2016. aug. 3. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

"Az ilyen vaskalapos anyukák tényleg árulják már el, hogy ha a gyerekük éhes, akkor enni azért ugye adnak neki?"

Szerintem nem. Mert a babát 3 óránként kell etetni (szerintük), akkor ne legyen éhes 2 óra után...

Egy 6 hónapost még nem lehet elkapatni (vagy felkapatni - bár ezt nem tudom, mit jelent)

2016. aug. 3. 12:48
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
na, gyerünk ősanyák!!! nyomjátok azt a piros gombot!! hulljon a férgese, aki lemeri tenni a gyereket 2 percre a földre!!! menjetek és inkább szoptassátok meg a 3 évesetek, mert már 2 órája nem evett és éhes.
2016. aug. 3. 13:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Kedves 5ös, nem, nem hiszti, amikor oka van! Pont ezt írtam....
2016. aug. 3. 13:28
 17/22 A kérdező kommentje:

6os

igen, én is így vagyok, és az előbb írtam h ha oka van a sírásnak nem hiszti, igen ez is ok, tudom, hogy velem akar lenni, nem úgy értettem, hiszen mindig van oka ha sír, nyöszörög, persze :) csak nem mindegy h mi :)

Szoktam kicsit hagyni, ha nagyon belelovalja magát akkor felveszem, de amint felvettem már nevet :D

Tudom, egyszer kinövi :)

2016. aug. 3. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:

Kedves 9es

Dehogyis nincs játéka és nem fogom egész nap természetesen....

Valaki írta hogy korai kiakadni, annak üzenem, hogy elég messze vagyok a kiakadástól, és igen, tudom, hogy jön majd a dackorszak, de egyelőre ez van, itt tartunk, nem a dackorszaknál :) Szó mi szó tehát nem vagyok kiakadva, mosolygok rajta még, csak elébe szeretnék menni annak hogy elhatalmasodjon :)

2016. aug. 3. 13:37
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi 10es van pihiszék, csak nem mindig van el abban sem :) De úgy viszem magammal mosogatni, stb.

Jó ötlet adok neki valamit ami nem a játéka :) Köszi :)

2016. aug. 3. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:
a befőttes gumikat imádta az enyém, de mondjuk az figyelmet igényel...vagy adsz neki egy fél literes nagyszájú (pl nestea) flakont és egy csomag csipeszt..imádta ennyi idősen bele rakosgatni a lányom...én meg kiszedegetni :S :)
2016. aug. 3. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!