6 hónapos baba hisztijét hogy kezeljem?

"Fel van kapatva" áruld már el, hogy ez mi a fészkes fenét jelent a te szótáradban :D Az ilyen vaskalapos anyukák tényleg árulják már el, hogy ha a gyerekük éhes, akkor enni azért ugye adnak neki? Ha szomjas, adnak neki inni, igaz? Ha fázik, adnak rá még egy réteg ruhát?
Akkor vajon az érzelmi igényeit miért nem elégítik ki? Az miért elhanyagolható?

"Az ilyen vaskalapos anyukák tényleg árulják már el, hogy ha a gyerekük éhes, akkor enni azért ugye adnak neki?"
Szerintem nem. Mert a babát 3 óránként kell etetni (szerintük), akkor ne legyen éhes 2 óra után...
Egy 6 hónapost még nem lehet elkapatni (vagy felkapatni - bár ezt nem tudom, mit jelent)

6os
igen, én is így vagyok, és az előbb írtam h ha oka van a sírásnak nem hiszti, igen ez is ok, tudom, hogy velem akar lenni, nem úgy értettem, hiszen mindig van oka ha sír, nyöszörög, persze :) csak nem mindegy h mi :)
Szoktam kicsit hagyni, ha nagyon belelovalja magát akkor felveszem, de amint felvettem már nevet :D
Tudom, egyszer kinövi :)
Kedves 9es
Dehogyis nincs játéka és nem fogom egész nap természetesen....
Valaki írta hogy korai kiakadni, annak üzenem, hogy elég messze vagyok a kiakadástól, és igen, tudom, hogy jön majd a dackorszak, de egyelőre ez van, itt tartunk, nem a dackorszaknál :) Szó mi szó tehát nem vagyok kiakadva, mosolygok rajta még, csak elébe szeretnék menni annak hogy elhatalmasodjon :)
Köszi 10es van pihiszék, csak nem mindig van el abban sem :) De úgy viszem magammal mosogatni, stb.
Jó ötlet adok neki valamit ami nem a játéka :) Köszi :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!