Mivel hígíthatom fel a főzeléket, hogy a bébim meg tudja inni cumisüvegből?
Mostanában egyszerűen nem akar kanállal enni.De semmit sem nem csak a főzeléket.Már kész vagyok teljesen.Amúgy is kis súllyal született és nehezen gyarapodik így,ha keveset eszik.Szerintem még a 6 kg.-ot sem érte el és 5 hós.
Tejem már nincs és tápszert kap.Gondoltam arra hogy azzal hígítani,de nemtudom milyen lenne.A doktornő azt mondta hogy a tejpépet próbáljam jobban mert az hízlal.Na de hogy amikor ha közeledik a kanál már a szájzár működik is.Almával volt hogy megette,de minden csoda 3 napig tart.A dokinő azt mondja hígabbra csináljam mert valószínű hogy a fehéret a cumisüveggel köti össze és ez a gond.De mennyire hígra lehet ezt csinálni(tejpépet)?Mert ha annyira híg akkor szinte csak vizet iszik nem? és megint ott vagyok ahol a part szakad.Előre is köszönöm a válaszokat és minden tanácsot szívesen fogadok!

Köszi a válaszod!
És bármelyik főzeléket lehet hígítani tápszerrel szerinted?

Köszönöm a válaszaitokat!
Akkor tápszerrel kipróbálom hogy ha hígítom meg eszi e.Igaz eszembe sem jutott hogy a gyümit hogy fogja akkor megenni.
De tényleg akkor azzal a főzelékkel mi lesz amiben van gyümölcs?

vegyél neki etetőcumit. az aventnak van etetőcumi, amin nem lyukak vannak hanem egy vágás. én azzal adtam oda anno a sürübb dolgokat üvegből.
irtam már itt választ de nemudom melyik voltam én - talán a 3. vagy 4. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!