Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel hígíthatom fel a főzelék...

Mivel hígíthatom fel a főzeléket, hogy a bébim meg tudja inni cumisüvegből?

Figyelt kérdés

Mostanában egyszerűen nem akar kanállal enni.De semmit sem nem csak a főzeléket.Már kész vagyok teljesen.Amúgy is kis súllyal született és nehezen gyarapodik így,ha keveset eszik.Szerintem még a 6 kg.-ot sem érte el és 5 hós.

Tejem már nincs és tápszert kap.Gondoltam arra hogy azzal hígítani,de nemtudom milyen lenne.A doktornő azt mondta hogy a tejpépet próbáljam jobban mert az hízlal.Na de hogy amikor ha közeledik a kanál már a szájzár működik is.Almával volt hogy megette,de minden csoda 3 napig tart.A dokinő azt mondja hígabbra csináljam mert valószínű hogy a fehéret a cumisüveggel köti össze és ez a gond.De mennyire hígra lehet ezt csinálni(tejpépet)?Mert ha annyira híg akkor szinte csak vizet iszik nem? és megint ott vagyok ahol a part szakad.Előre is köszönöm a válaszokat és minden tanácsot szívesen fogadok!

2010. ápr. 18. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
én tápszerrel higitottam a fözeléket.a tejpépet meg ugy csináltam higra hogy üvegből megtudja enni.
2010. ápr. 18. 10:35
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

És bármelyik főzeléket lehet hígítani tápszerrel szerinted?

2010. ápr. 18. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Bármelyik főzeléket hígíthatod a tápszerrel,de gyümölcspürébe azért nem raknám.
2010. ápr. 18. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ha én főzeléket csinálok a babámnak, amit én főzök,akkor még tudom a főzővízzel higitani.Az üvegeseket nyugodtan higithatod tápszerrel.Az én babám is rossz evő, cumisüvegből csak a vizet issza meg.Ráadásul, ha túl sürű a tejpép meg se eszi.Ezért azt találtam ki, hogy ne csak a híg pépet egye, hogy: csinálok egy kicsit erősebb tápszert, majd ebbe teszem a kevesebb pép port.
2010. ápr. 18. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:
én mindent vizzel higitottam neki. tápszerrel sosem. nekem a tápszer ize, nem vág össze a fözik izével.
2010. ápr. 18. 11:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Akkor tápszerrel kipróbálom hogy ha hígítom meg eszi e.Igaz eszembe sem jutott hogy a gyümit hogy fogja akkor megenni.

De tényleg akkor azzal a főzelékkel mi lesz amiben van gyümölcs?

2010. ápr. 18. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Főzővízével, vagy tápszerrel. De én veszem ezeket a tejbepapikat és azt csinálom meg hígabbra, hogy ki tudja inni üvegből, de azért íze is legyen...mondjuk én csináltam egy nagyobb lukat az egyik cumisüvegre(kimondottan csak ezeket adom belőle) Nagyon tápláló.
2010. ápr. 18. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyümölcsösöket úgy csinálom, hogy krumplival együtt megfőzöm a gyümit is és több főzővízzel keverem el.
2010. ápr. 18. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:

vegyél neki etetőcumit. az aventnak van etetőcumi, amin nem lyukak vannak hanem egy vágás. én azzal adtam oda anno a sürübb dolgokat üvegből.

irtam már itt választ de nemudom melyik voltam én - talán a 3. vagy 4. :)

2010. ápr. 18. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
tápszerrel!
2010. ápr. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!