Szükség van pólyára?
Figyelt kérdés
Mi nem vettünk, de mindenki ezzel nyaggat. Anyukám már belenyugodott, de anyósom, nagymama mindig előhozzák ezt a témát. Úgy érzem csak azért ragaszkodnak hozzá, mert ők használtak, de nem értem miért akarják ránk erőltetni.2008. szept. 29. 20:47
1/6 anonim válasza:
Mi sem vettünk, szerintem manapság már elég kevesen használják.
2,5 hónapos kisfiú anyuja
2/6 anonim válasza:
Teljesen felesleges.Régen zért használták mert könyebb volt megfogni.De ha belegondolunk nem biztos hogy jó a picinek hogy 9 hónap görnyegés után kifeszítik meg lekötik.Én sem vettem.5 hós a fiam.
3/6 anonim válasza:
szia
nekünk is állt a szekrényben-ha annyira nyaggatnak-és van rá lehetőséged-kérj kölcsön egyet.azért jó,mert a pici babák nagyon szeretik a szűk -meleg helyeket-és abba jó belekucorogni-mi altatni is próbáltuk-de nagyon bele volt szoritva.nekünk az vált be,h mikor altattam-egy félbehajtott plédet tettem a hátára-és amikor ágyba tettem-körbetekertem vele.meleg-puha-és-bár még nem mozog,nincs annyira megkötve-és ezt később is használhatod
üdv
4/6 anonim válasza:
Legalább 8 hasonló, vagy ugyanerről szóló kérdés van, keress rá.
Én nem használtam és nem is látom létjogosultságát, főleg, ha biztosan fogod a kicsit. Egy plédbe ugyanúgy be lehet bugyolálni:-)
5/6 anonim válasza:
Én, mivel kaptam szép huzatokkal együtt, etetéskor használtam. Ha nem kötöttem bele, nem is érezte jól magát, nyöszörgött, pörgött-forgott, az anyatej meg folyt mindenfelé az üvegből (fejtem, és abból kapta). Na persze a pólyában nem azért nem nyöszörgött, mert szorosan belegyömöszöltem. :) Szépen ráhajtottam, csak egy szalaggal kötöttem át lazán, és a jó melegben nyugisan evett. :) Egyébként máskor nem tettem bele.
6/6 anonim válasza:
Először mi sem vettünk,de nekünk nagyon fázós volt a kicsi és nem érezte jól magát a kiságyban,szerintem a hirtelen nagy tértől,majd vettünk neki kókuszpólyát.abban szabadabban van,sőt ha felrakja a kezét az kint is van,én le sem kötném olyan hagyományossal.Nekünk szerette,de én pl etetni nem tudtam benne.Ja és arra tényleg jó ha vendégek jönnek ,legalább nem a babát taperolják össze,hidd el ha már 3idegen kézen átmegy akkor azért az már nekem nem volt jó érzés,fogják inkább pólyába és majd te kiveszed ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!