Szükség van mózes kosárra és pólyára, vagy csak jó, ha van?
Szia.Ha te szeretnél ne hagyd magad lebeszélni:) A mózes nagyon jó szerintem,az nekünk is van már :) a pólyát nem tarton ÉN lényegesnek :) De ha ettől biztonságosabban fogod a pici testet akkor ...:)
Minden jót,boldog baba várást
31hetes kismama
Nekünk mózeskosarunk lesz, mert novemberi babánk lesz és úgy gondoltam ha pl. elalszik a babakocsiba, kiveszem a mózeskosárral együtt, felhozom és abban alhat tovább, nem kell kihámozni a gyereket a kocsiból meg stb. csak kitakarom és kész.
Tapasztalatot nem tudok írni hogy szükség van e rá, mert első babánk lesz.:) De nálunk lesz az tuti.:)
Pólyát én nem vennék, igaz kaptunk egyet kölcsönbe ha esetleg kell, de én nem szeretném használni aztán majd meglátjuk.:)
Az utolsó hozzá szólónak:
Nekünk már meg van a hordozó, mert olyan babakocsit vettünk. Csak arra gondoltam hogy egy újszülött picinek kényelmesebb a mózes kosár. Na meg babásabb is :)
Második vagyok.
Mi olyan babakocsit vettünk, amihez mózeskosár van, hordozót pedig külön veszünk majd.:)
Nekem sem volt se pólyám, se mózesem. (vagyis nem használtam). A pólya inkább csak a kis súlyú babáknak kell, de az én lányom 4800 grammal született így már születésekor nem fért bele a pólyába. A kórházban a nővérkék még beleerőszakolták az első nap (mert nálunk a kórházban kötelezően pólyába rakták a gyerket), de második nap, már nekik sem ment. A mózeskosarat csak akkor tartom célszerűnek, ha rá tudod helyezni a babakocsira. De mivel írtad, hogy neked hordozós babakocsid van, így ne valószínű, hogy találsz hozzávaló mózeskosarat. Szerintem az csak sétálásnál hasznos. Otthon ott van alvási célokra a kiságy.
Nővrem kisbabája viszont 2600 grammal született, nekik jól jött a pólya. És a pólyás babát igazán csak mózeskosárban lehet tologatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!