Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Holnap kapja meg a kisfiam a...

Holnap kapja meg a kisfiam a 2. havi oltását. Mire számítsak? Igaz, hogy belázasodhat, nyűgös lesz?

Figyelt kérdés
félek meglesz az eső sírós éjszakánk.
2008. szept. 29. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ettől féltem,semmi baja nem volt:)

Kicsit talán étvágytalanabb volt rá egy két napra,de semmi egyéb. kíváncsi leszek mi lesz majd a 3dik havin.

2008. szept. 29. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen tényleg belázasodhat a kicsi. De nem biztos, hogy sírós éjszakátok lesz. Az én lányom végig aludta volna az egész éjszakát, ha nem keltem fel lázat mérni. Nyugi! Csak mindig ellenőrizd a lázát, és a szuri után vízesruhával borogasd az oltás helyét. Sok sikert, és kitartás.

Egy 6 hós kislány anyukája:-)

2008. szept. 29. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekorvosunk szerint ettől az oltástól már nem lázasodnak be a babák.Nálunk csak aluszékonyabb lett és kicsit furcsán sirdogált.
2008. szept. 29. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

A mi gyerekorvosunk szerint sem okoznak már problémát ezek az oltások. Mi már megkaptuk a harmadik havit is, és egyiknél sem volt semmi gond. Még hőemelkedés sem, nyűgösség sem, alvásprobléma és étvágytalanság sem. Ugynaolyan mosolysgós és jókedvü volt.

Ne félj tőle, nem kell sem borogatni, sem lázcsillapítót adni.

2008. szept. 29. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2008. szept. 29. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 hete kapta meg és semmi nem volt utána, hazafelé már mosolygott is.
2008. szept. 29. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom már 2 éves lesz, de egyetlen oltás sem okozott észrevehető problémát. Nem borogattam, nem adtam előre lázcsillapítót. A mi orvosunk szerint általában nem okoz már a mai oltás problémát. Persze azért figyelni kell, és mindig legyen otthon lázcsillapító.
2008. szept. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!