Miért baj, ha mi fél hétkor fürdetünk?
Hát szép.:( Nyári az én kislányom is és eddig én is 18órakkor fürdettem.Itt kérdeztem majdnem ugyanazt amit te és minden válaszoló azt írta toljam ki 20órára. néha sikerül de néha nem.:( Most én érzem magam hülyének,hogy megbolygattam a kislányom.mit tegyek térjek vissza vagy már mindegy?
3 hónapos kislány kétségbeesett anyukája :(
Én szerintem úgy kell fürdetni, ahogy a kicsi igényli. Gondolom. Egy kb időpontot jó tartani. Náunk, ha sötétedik, akkor fürödni akar a kicsi, már 8 hós múlt. Nyáron 8-kor volt pancsi és fokozatosan egyre hamarabb, mostanában 7 körül. Ma pl háromnegyed 7-kor volt. Attól függetlenül ugyanakkor aludt el, mint eddig. Vagyis max 9-ig van fenn. Nyáron ez gyorsan ment, fürdött majd szopi és szinte fél óra alatt elaludt. Most már kicsit nyűgösebb, de egyre korábban bealszik és ugyanúgy kel 5-6 között, ahogy világosodik, de van mikor még sötétben. :(
Nincs semmi gond a fürdési időpontotokkal, szerintem a 8 túl késő már
űha visszagondolok gyerekkoromra, mi is legkésőbb 7-kor fürödtünk meg mindig. Addig muszáj volt. :) Tehát ez normális így. fél 7-7 fürdés, aztán alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!