Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha mi fél hétkor...

Miért baj, ha mi fél hétkor fürdetünk?

Figyelt kérdés
Mindenki hülyének néz minket,hogy ekkor fürdetünk,de mikor a kicsi született nagyon meleg volt és izzadt ő is,mai napig izzadékony és szeret megtisztulni.Valahogy akkor ez állt be,ezáltal most már pl ma is alszik mint a bunda,igaz nem alussza át az éjszakát,mert kettő körül felkel,de azért egy 2.5hónapos babánál sztem ez is szép,de legrosszabb esetben is nyolckor már alszik.ma is már tök nyűgös volt ,sztem jól elfárad napközben..nem tudom miért furi ,mikor én voltam gyerek mi is hét körül fürödtünk...más mikor fürdet..ja és nálunk valahogy a bab szabályozta be,próbáltuk kicsit kitolni az időt de az lett belőle,hogy végig ordított és mire szopizni kellett már annyira elfáradt,hogy alig evett....Ki mikor fürdet amúgy?Tényleg túl korai lenne?Sztem ha nagyobb lesz tolódik ez,vagy nem?
2008. szept. 29. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát szép.:( Nyári az én kislányom is és eddig én is 18órakkor fürdettem.Itt kérdeztem majdnem ugyanazt amit te és minden válaszoló azt írta toljam ki 20órára. néha sikerül de néha nem.:( Most én érzem magam hülyének,hogy megbolygattam a kislányom.mit tegyek térjek vissza vagy már mindegy?

3 hónapos kislány kétségbeesett anyukája :(

2008. szept. 29. 21:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem úgy kell fürdetni, ahogy a kicsi igényli. Gondolom. Egy kb időpontot jó tartani. Náunk, ha sötétedik, akkor fürödni akar a kicsi, már 8 hós múlt. Nyáron 8-kor volt pancsi és fokozatosan egyre hamarabb, mostanában 7 körül. Ma pl háromnegyed 7-kor volt. Attól függetlenül ugyanakkor aludt el, mint eddig. Vagyis max 9-ig van fenn. Nyáron ez gyorsan ment, fürdött majd szopi és szinte fél óra alatt elaludt. Most már kicsit nyűgösebb, de egyre korábban bealszik és ugyanúgy kel 5-6 között, ahogy világosodik, de van mikor még sötétben. :(

Nincs semmi gond a fürdési időpontotokkal, szerintem a 8 túl késő már

űha visszagondolok gyerekkoromra, mi is legkésőbb 7-kor fürödtünk meg mindig. Addig muszáj volt. :) Tehát ez normális így. fél 7-7 fürdés, aztán alvás.

2008. szept. 29. 21:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 3hónapos kétségbe eset kisbaba anyukája,sztem térj vissza,nekünk is ez jön be-ha fél hét hát fél hét.az egyik válaszadónak teljesen igaza van,legalább jut idő magunkra is,no meg hát hamar el is fáradnak a kicsik,majd lesz olyan idő mikor hajkurásszuk őket,mert még nem akarnak menni,emlékszem nekünk is volt a tesómmal ilyen korszakunk:)
2008. szept. 29. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jól van ez így. A baba úgyis beszabályozza. Nálunk 8-kor van fürdés, de már nagyon várja. Eleinte mindig próbáltuk húzni fél 9-ig is, de nem igazán sikerült, mert ordított. Így is ordít, ettől előbb azért nem hozom, mert utána meg a kaját várja, és általában mindig 5 óra körül eszik előtte, tehát még a 3 óra se telne el két etetés között..... De hidd el, jó ez így, ha a babád szabályozta be! 4,5 hós kislány anyukája.
2008. szept. 30. 08:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért lenne baj. Én például fél 9-kor fürdetem a fiamat, de eszembe se jutna hülyének nézni egy másik anyukát, csak mert nekik más a napirendjük. Persze én sem lennék hajlandó hülyének érezni magamat egy másik véleménytől. ha megfelel nektek az időpont, miért kéne változtatnod rajta??
2008. szept. 30. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaaj,már ebbe is bele kell kötni,hogy ki mikor fürdet?Én ezt nem értem,hogy annak az illetőnek miért baj,hogy ti mikor fürdettek.Mi is fél 7-7 között szoktuk,próbáltam kitolni az időt,de nem lehet,mert nyügösködik.De ahogy látja,hogy készítem elő a kiskádat,már egyből jobb kedve lesz:)
2008. szept. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!