2 hetes babám sokat fel sír két etetés között. Lehet hogy a tejem miatt sír? 3 óránként kell kelteni etetni? Este 8kor fürdetünk.
Nappal anyatejet kap fejve éjjel tápot nincs elég tejem. Sajnos nem akar szopni mert császár alatt vért nyelt és át vitték másik kórházba ahol cumis üvegből etették. :-( 4200g-al és 53cm-el született gyönyörű kislány. :-))
Köszi a segítséget.
Szia! Az én babám 6 hetes, mondjuk csak anyatejet kap, de én nem 3 óránként adok neki enni, hanem amikor éhes, akkor mellre teszem, nem bírom hallgatni ha sír. Ez úgy néz ki, hogy nappal 2 óránként eszik, egész nap csak délután alszik 2-3 órát, majd éjszaka többet alszik, 2x max felkel enni. Nyugodtan adjál neki akkor amikor sír. Nem hiába sír, vagy éhes, vagy pisis ill, kakis a pelus, nálunk napi 8 pelenka elmegy, vagy ha evett, s tisztába is van téve, akkor azért sírmert ölbe akar lenni. Én így tapasztaltam ki a babámnál.
De ha 3 óránként akarod etetni, akkor 3 óránként adjál neki, és ha közben felsír, akkor adjál neki vizet, vagy baba mecsek teá, én így csinálom, s ritkán sír, csak ha éhes, vagy pisis.
Ha alszik igaza van az előttem írónak, semmiképp ne kelstd fel. Ha éhes akkor úgyis jelzi, addig meg lehalább te is tudsz egy kicsit pihenni, vagy a dolgodat végezni. Majd meglátod minden kialakul magától, és majd fogod tudni mikor mit szeretne.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!