Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj, ha mi fél hétkor...

Miért baj, ha mi fél hétkor fürdetünk?

Figyelt kérdés
Mindenki hülyének néz minket,hogy ekkor fürdetünk,de mikor a kicsi született nagyon meleg volt és izzadt ő is,mai napig izzadékony és szeret megtisztulni.Valahogy akkor ez állt be,ezáltal most már pl ma is alszik mint a bunda,igaz nem alussza át az éjszakát,mert kettő körül felkel,de azért egy 2.5hónapos babánál sztem ez is szép,de legrosszabb esetben is nyolckor már alszik.ma is már tök nyűgös volt ,sztem jól elfárad napközben..nem tudom miért furi ,mikor én voltam gyerek mi is hét körül fürödtünk...más mikor fürdet..ja és nálunk valahogy a bab szabályozta be,próbáltuk kicsit kitolni az időt de az lett belőle,hogy végig ordított és mire szopizni kellett már annyira elfáradt,hogy alig evett....Ki mikor fürdet amúgy?Tényleg túl korai lenne?Sztem ha nagyobb lesz tolódik ez,vagy nem?
2008. szept. 29. 19:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök mindegy, mikor fürdeted, a babának kell a rendszer, és ha ez állt be, akkor egyhamar ne változtass, mert csak nyűgös lesz tőle.

Aki meg hülyének néz emiatt, az így járt... és akkor nem káromkodtam egy cifrát.... :D

Egyébként amikor én pici voltam, mi is hét óra felé fürödtünk, még kisiskolás koromban is. Vasárnap meg volt A Hét című műsor (hétkor kezdődött), addigra már készen is voltunk, és tisztán ültünk le a tévé elé.

2008. szept. 29. 19:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom 8 hós és mi is fél 7 és 7 között fürdünk. Kisasszonyom is alszik már, mint a bunda :))) Reggel 6-ig fel sem kel, max egyszer enni, de azonnal visszaalszik. Sztem nem korai, nálunk is ez az időpont vált be. Nyáron szokott tolódni kicsit (max 8-ig), mert a kis rafinált világosban nem alszik el.

Saját gyerekkoromból én is úgy emlékszem, hogy mi is ilyenkor fürödtünk...

Rám is szoktak furcsán nézni, hogy milyen korán fürdetem a gyereket, de nem foglalkozom velük! Így én is normális időben eljutok az ágyig és még pihenni is tudok :)))

2008. szept. 29. 19:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én babóm fél 8-kor fürdik,mert nekünk ez vált be!

Szerintem mindenki tudja,mi a legjobb a babájának...

Boldog babázást!

2,5 hónapos kicsi fiú anyukája

2008. szept. 29. 19:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig 7-kor fürdünk,és ezt nem találta furcsának senki.Szerintem ez pont jó,egyébként szerintem nem számít ki mit gondol,ha így jó nektek.Egy 3 hónapos baba anyukája
2008. szept. 29. 19:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 8 hósak vagyunk és mi is fél 7 és 7 között fürdetünk. Kislányom is alszik már, nekünk így jó, Te se izgulj emiatt.
2008. szept. 29. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5-kor fürdetjük a lányomat.Eleinte ő igényelte így mert így 6-tól aludt reggel 6-ig.Mostmár nagyobb 8-kor alszik el, de apa este jár dolgozni és indulás elött még gyorsan megfürdeti a picit.Velem nem szeret pancsolni megszokta hogy akkor apával szorakozik
2008. szept. 29. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 4 hónapos és mi is erre az időpontra álltunk rá.Sőt, volt olyan hogy annyira elfáradt napközben, hogy már 6 óra után megfürdettem evett és szegénykém beájult.Én sem vagyok híve a késői fürdetésnek, szerintem ez az időpont ideális, mert fürcsi után mindig van egy kis idő játékra, eszik és 8 körül alszik a kisfiam.Éjszaka egyébként egyszer kel fel enni és utána rögtön alszik tovább.Én örülök annak, hogy beállt nálunk ez a rendszer, ami szerintem az Ő számára is fontos.Úgyhogy ne aggódj nem vagy egyedül :)
2008. szept. 29. 19:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,ezért is volt furi,hogy a családban lévő szintén kisgyerekes anyuka úgy nézett rám,hogy hát ki kell tolni,mert ők is első perctől kezdve fél kilenckor fürdették..én meg mint egy hülye úgy éreztem magamat..mintha rosszat csinálnék..aztán két nap próbáltuk nyolckor fürdetni,borzalom volt..utána vissza álltunk.Ennek ugye az a hátránya,hogy nagyon kimozdulni sem tudunk későbbre vele,de remélem majd kicsit később úgy egy év múlva azért tolódni fog neki ,vagy ha nem is tolódik akkor ha egyszer később fürdünk nem lesz gond,mert most.El sem lehetne altatni "koszosan"Amikor fürcsi idő van már sír tekereg..ahogy lekerül a ruha már vigyorog szval sztem vízben kellett volna születnie is..
2008. szept. 29. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ez rossz? Ez egy tök normális fürdés idő, így majd nagyobb korában sem kell áttenni máskorra. Az enyém is már nagyon pici kora óta hét körülül fürdik, és este háromnegyed nyolckor eszik, nyolckor már alszik. 3 hónapos kora óta akkor eszik utoljára és hétkor kel reggel.
2008. szept. 29. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj ezzel:)

Én 8 -kor terveztem a fürdetésidőt, de a kisasszony néha biza kiharcolja már fél 7-kor:-) Dettó: imád fürödni, ha érzi az idejét nem lehet vele bírni, nyűgös, de ha beviszem a fürdőbe, már mosolyog és hangosan kacag pofán minket.-) Onnan kezdve nincs baj, utána szépen eljátszik, szopi és alvás. Akkor miért nyüglődjek vele csak azért, mert fürdés 8-kor van?...

2008. szept. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!