Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Befejeznéd ezt a receptet...

Befejeznéd ezt a receptet nekem? Csirkemellet egy kis olivaolajon megpirítok .!

Figyelt kérdés

9 hónaposnak lenne a recept.

Nincs ötletem!

Köszi

2010. ápr. 17. 19:37
 1/5 Bea24 ***** válasza:
100%
Szia!Én így szoktam csinálni és a kislányom imádja. Hagymát egy kis olivaolajon megpirítok, beledobom a cukkinit és a padlizsánt, majd párolom egy ideig, ha már elég puha hozzáadom a csirkemellet és egy gerezd fokhagymát, majd egy icipici jódozott sót, összefőzöm őket, majd egy kis sűritett paradicsommal öntöm fel és kukorica lisztel sűrítem. Turmixolás után már eheti is! Jó étvágyat! :)
2010. ápr. 17. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam hozzá pirítani pici hagymát, ráteszem a kockára vágott cukkínit, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, kb. 15 perc főzés után teszek hozzá rizst, és elfőzöm annyira a levét, hogy a rizs megpuhuljon, de azért ne legyen kő kemény állaga, mert még turmixolom.
2010. ápr. 17. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így szoktam, teszek bele aztán hagymát, fokhagymát, felöntöm vízzel, és belefőzök olyan zöldséget, ami éppen van, cukkinit, céklát, kelbimbót, répát, borsót, kukoricát, tököt, sóskát, spenótot, krumplit, zellert stb. (Gyakran többfélét, és egyvalami dominál, ja, és 1 éves koráig a borsót, kukoricát külön főztem és paszíroztam.) Majd egy kis rizst is teszek bele. Ha minden megfőtt lezárom, teszek bele fagyasztott petrezselymet, esetleg kaprot (ezeket már nem főzöm), lefedem egy kicsit, majd turmixolom.
2010. ápr. 17. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

megszórom snidlinggel, és egy kis kakukkfűvel, majd

- vagy hozzádobok kockára vágott zöldségeket, ami épp van itthon, répa, krumpli, cukkíni, brokkoli, zeller (nálunk ezek a slágerek) tovább pirítom, majd felöntöm egy kis vízzel, ha megpuhult a zöldség leturmixolom

- vagy míg sül a csirke a sütőben sütök almát v spárgát v cukkínit, és azzal turmixolom

jó kombó még a csirke, sült alma, gesztenye (lehet kapni bio gesztenyepürét a sparban) kisfiam imádja

2010. ápr. 17. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Én itt (gyakorikérdések.hu) kaptam egy ötletet.

Az olivaolajon megpirított csirkéhez teszel egy répát, cukkinit, krumplit, fűszerezd egy picike kakukkfűvel, bazsalikommal, sóval. Persze turmixold össze a végén.

Nagyon fincsi, a fiamnak ez a kedvence. 20 hónapos és még mindíg szereti.

2010. ápr. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!