Hogyan fagyasztjátok le a csirkemellet babátoknak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 15:57
1/12 anonim válasza:
Megfőztem, kiadagoltam az összeturmixolt, kis főzőlével hígított húspürét a jégkockakészítőbe, befóliáztam és mehetett a fagyóba. ha megfagyott, egy tasakba tettem a kockákat, így csak a főzelékbe kellett dobni a már kész húst, átmelegíteni és ehette.
2/12 anonim válasza:
mikor megfőtt apró darabokra vágom, tényleg picikre(nincs turmixunk, de le is turmixolhatod),jégkocka tartóba adagolom, így fagyasztom le.
3/12 anonim válasza:
Megfőztem (vagy húslevesből vettem ki), kb. negyed gyufásdoboznyi darabokra vagdaltam, tálcára raktam őket, és így fagyasztottam meg egyesével, majd zacskóba raktam és úgy tároltam a mélyhűtőben. (azért fagyasztottam egyesével, mert akkor a zacskóban nem fagynak össze, és könnyű egyet kivenni mindig amikor kell).
4/12 anonim válasza:
Ugyanúgy készítettem el, ahogyan az első is írta.
Nagyon praktikus!!!
5/12 anonim válasza:
én a megfőtt husit felkockázom, fagyasztós dobozban szétszórva fagyasztom. ha megfagyott, összerakom 1 kupacba. mindig 1 kockát dobok bele az éppen készülő zöldségébe. utána turmixolom.
6/12 anonim válasza:
kockákra vágva,főve kicsi nylonzacskóba csomagolva 1 kajáravaló adagokban
7/12 anonim válasza:
Nyersen felkockáztam adagokra, lefóliáztam és a fagyasztóba tettem, amikor főzök előveszem, apróra vágom és együtt főzöm a zöldségekkel.
8/12 anonim válasza:
Nyersen kockára vágom, szilikon jégkockatartóba rakom (vicces mert alma formájú) és minden főzés előtt kinyomok belőle amennyi kell.
9/12 anonim válasza:
Nyersen felkockázom,fóliázom majd be a fagyóba!Mikor kell csak beledomom a zöldségek mellé!
Ja és mellesleg az én fiam fulladozik a melltől így csirkecombot szoktam kifilézni,na ezt már imádja!
10/12 anonim válasza:
Szintén nyersen, és pici csomagokat csináltam belőle (folpackba tekertem), közvetlenül főzés előtt vettem ki egy batyut a hűtőből. Főzve, lefagyasztva, majd felengedve mellékíze van nekem valahogy, de így nyersen fagyasztva majd felengedve olyan, mintha most vettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!