Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg olyan különös, ha nem...

Tényleg olyan különös, ha nem tartozom a helyi "anyukás bandába"? Mindenki tartja a kapcsolatot a közeli anyucikkal ( ha vannak)?

Figyelt kérdés
A napokban a házunkban lakó anyuka nagyon burkoltan, de célzott rá, hogy mi nem nagyon járunk a közeli játszótérre, bezzeg ő és a többi anyuka... Meg persze a gyerekeik. Valóban nem sokszor megyek ide a 1,5 éves lányommal, inkább csak délelőtt, de hát ők délután szoktat összeröppenni, de akkor meg is telik a tér. Viszont minden nap legalább 2 órát sétálunk, megyünk sok más játszótérre, egyéb terekre galambot nézni, kavicsot szedni, ismerősökkel talizunk és sorolhatnám még. Én nem érzem úgy hogy bármiről lemarad a lánykám, ha nem minden nap ugyanazokkal a gyerekekkel találkozik, játszik. Ennyi idősen még nem kötnek szoros barátságokat a kicsik. Én meg jól meg vagyok az itteni mama-klub nélkül.
2010. ápr. 17. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz az emberekkel, lételemük (főleg egy társasházban) belebeszélni mások magánéletébe. Éld úgy az életeteket, ahogy nektek kényelmes, és ha nem "klikkesedsz" majd megemésztik. L27
2010. ápr. 17. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem különös, én is ilyen vagyok, meg a napirendünk is fura... Nem foglalkozok mások véleményével, a picurom boldog, kiegyensúlyozott.
2010. ápr. 17. 17:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Én sem igazán foglalkozom a mások véleményével, de azzal sem hogy ki hova jár a gyerekével, de ezek szerint rám szálltak emiatt, biztos nem volt már más téma :)
2010. ápr. 17. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem járunk,és nekünk is szóvá tették már.Olyankor mennek sétálni,mikor nekünk nem alkalmas,evés alvás miatt.Már mondtam menjenek hamarább akkor tudunk csatlakozni,nem tették nem tettek kompromisszumot.A játszótér a falú másik végén van,mire odaérünk a gyerekek nyűgősek,még játszanak is és mire visszaérünk már tényleg kész ko mindegyik.Én ezt egyszer bevállaltam többet nem,ők viszik őket.Ha megyünk akkor autóval,de nem akarnak velünk jönni.Igazából engem nem nagyon érdekel.A babám is találkozik más gyerekekkel.A kolléganőim gyermekei ugyan ilyen idősek és velük a városban sűrűn találkozunk vagy megyünk egymáshoz.Neveztek már engem is különcnek,pedig csak azt nézem mi jó a gyermekemnek.
2010. ápr. 17. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Pont ez benne a kellemetlen, hogy ezek után már nincs is kedvem csatlakozni a társaságukhoz, mert nekem azért rossz érzés hogy kibeszélnek, és az is hogy azt gondolják otthon kuksolok a gyerekemmel egész nap, pedig nem !!!!
2010. ápr. 17. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, majdnem minden anyuka ott van a gyerekével együtt és jó magyar szokás szerint szemtől szemben senkinek nem mondják meg a véleményüket - ki másról tudnának pletykálni, ha nem arról, aki nincs ott? Ne foglalkozz velük, állati uncsi lehet minden áldott nap ugyanazok között ülni és a szokásos dolgokat hallgatni... én sem tartozom ilyen csoporthoz, de vannak barátaim, csak nem "kötelező" körökből, hanem azok, akiket tényleg kedvelek. Tégy te is így, kevesebb a stressz, mint unszimpatikus embereket hallgatni erőltetett tiszteletből.
2010. ápr. 17. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Na, akkor rólam mit mondanának?

Én vagyok az az anyuka, aki lemegy a játszótérre, és JÁTSZIK A GYEREKKEL...

A többi anyuka felénk trécsel, és sz.rik a gyerekére, azok meg sokszor olyan hajmeresztő dolgokat csinálnak, hogy csak na, de az anyukák sajnos nem veszik észre, mert más dolguk van...

Hát köszönöm szépen nekem erre nincs szükségem.

Úgyis olyan rövid időt tölthetek már csak kis másfél évesemmel... aztán jön a bölcsi, és eltűnnek az együtt töltött 24 órák...

2010. ápr. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!