Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettessem meg vele...

Hogyan szerettessem meg vele a pépes ételeket?

Figyelt kérdés
Elmúlt 6 hónapos, 2 hete próbálkozom hozzátáplálni. Először almát kapott, majd őszibarackot, utána krumpli-almát (ezeket mind én reszeltem, főztem, stb), most meg Hipp sütőtököt. Ez utóbbin kívül egyik sem kellett neki, de a sütőtökből is egyre kevesebbet eszik. (4 napja kapja:először pár kanállal, majd 70gr, majd 40, ma már csak 20gr). Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a cicin kívül semmi nem kell neki... Amikor látja, hogy ebéd következik, láthatóan örül neki, de 10 perc után már csak maszatol és játszik a kanállal.
2008. szept. 29. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, majd eszik később többet. Szerintem ez nem baj. Most még a lényeg a tejcsi, a többit elég, ha csak kóstolgatja.
2008. szept. 29. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és megnyugtató választ! Mennyi idős korára "illik" kiváltani egy szopit pépes étellel, és az az ebéd kell, hogy legyen, ugye?
2008. szept. 29. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "ennyi idős korára illik". Bízd rá nyugodtan! Amikor már szüksége lesz több szilárd ételre, akkor többet fog enni. Van olyan baba, aki csak 1 évesen (!) kezd el igazán szilárdat enni, addig csak kóstolgat és a tápanyagigényét kiválóan fedezi az anyatejjel. Ez sem baj. Hidd el, a babádnak még tökéletesen működnek az ösztönei, tudja, mi kell neki.
2008. szept. 29. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk legalább 3 hét volt mire ki tudtuk váltani az ebédet főzelékkel. most még csak kóstolgat aztán majd nem győzöd kanalazni a szájába úgy kéri.
2008. szept. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!