Ki meddig pihent a császár után?
6 órán át nem álltam fel, aztán felálltam. este sétálgatni kellett éjjel is sétálgattunk a férjemmel a folyosón, reggel is. A 3. napon engedtek haza, nem cipeltem semmit. 5 napi nem mentem ki, mert fájt a sebem, de aztán egy rövid sétára elmentem (egyedül). Nagyon jól esett. Aztán egy hét telt el, amikor először kimentem hosszabb időre (kb fél óra). 2 héttel később már teljesen jól voltam, kis sebfájdalomtól eltekintve bizonyos helyzetekben (pl. háton fekvés). Aztán sajnos műteni kellett az aranyerem, így egy hétre visszaestem. Szóval legyen nagyvonalúan 4 hét a gyógyulás.
De mondjuk a gyereket hordozni csak 2 hónaposan tudtam, akkor már nem volt megterhelő a sebemnek, a dokim se engedte hamarabb. Sportolni 4 hós korában kezdtem el (nem szoptatok), addig csak nagy sétákat tettem.
A sógoron felesège szült császárral. Ő 6hètig csak feküdt.
Egy pohár vízèrt nem kelt fel.
Èn nem császárral szültem szóval nemtudom h ez túlzásnak számít vagy nem (de az illető egy náthával is feküdt már 3hètig)
marmint milyen ertelemben meddig pihent? ha ugy erted azelott hogy a babat ellattam volna, akkor 5-6 orat pihentem mig be nem jott az apolo lefrdetni aztan mar hoztak is a babat, aki onnantol egyfolytaban velem volt...
takaritast az elso 6 hetben a ferjem csinalta, bevasarolni is o jart, fozni kb a 3-4. hettol mar foztem es kisebb kerti munkakat (befozes, gazolas stb) is csinaltam a 4-5. hettol
A kedves kérdező szerintem arra érti mikor már otthon voltunk a babával.
Szerintem nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Hazamentem és aznap.délután még aludtam egyet, másnap pedig minden ment a maga rendje szerint. / Főzés, mosás, takarítás/ párom ment dolgozni, segítségemre nem nagyon volt.
Nyugodtan le lehet pontozni!!
Mit értünk pihenés alatt? 12 órát pihentem úgy, hogy addig nem kelhettem fel. További fél napot úgy, hogy csak szopizni hozták be a babámat.
Na onnan kezdve a kórházban nem pihentem. Itthon könnyebb volt aztán, nem volt kilométerékre a wc, segített a férjem (pl. odahozta a babát szopizni, vagy pelenkázott).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!