Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy a sargabarcktol...

Létezik hogy a sargabarcktol lett csalánkiütéses a 6,5 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés

Más is járt igy?

Csütörtök reggel jött ki rajta.hol eltűnt hol újra elojott. Pénteken újból. A dr azt mondta lehetseges h az újonnan bevezetett sargabarcktol. Fenistil cseppet és calcimuscot irt. Szombaton semmi.vasarnap újra ki jött rajta egy koromnyi felületen. Azóta semmi. Ja és sargabarackot szerda du es csütörtökön délelőtt kapott,azota nem.

2016. júl. 25. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet. Korai még nagyon a sárgabarack, úgy tudom, hogy 8 hónapos kortól adható.
2016. júl. 25. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, még korai volt. felelőtlen orvosod van, hogy így tájékoztat, és a védőnőd se semmi.

amikor barackot mondanak, akkor őszibarackra szoktak gondolni, csak nem teszik hozzá. még 2 hónapig ráér a sárgabarack (fagyaszd le neki nyugodtan).

2016. júl. 25. 08:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Ööö uvegeset vettem amire 4 hónapos kortól volt írva
2016. júl. 25. 08:13
 4/8 A kérdező kommentje:
A védőnőm
2016. júl. 25. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Semmit se mond....azt se tudta h kezdjem el a hozzátáplálást
2016. júl. 25. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Delutan nem kostoltattunk a babaval!
2016. júl. 25. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Most jó ideig ne adj újra sárgabarackot. Én a helyedben legalább 1 éves kora utánig várnék vele.

De engem még felnőtt koromban is kiütött.

2016. júl. 25. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Igaz, én a 7,5 hónaposomnak adtam. Elvileg azt írták lehet. Megpucoltam, megpároltam. Kb. 3 óra múlva tiszta pötty lett. De ez még nyár elején volt, és valószínűleg nem magyar, és agyon permetezett is lehetett. Na akkor nem adtam, most 3 hete kapott, de ez már saját. Ugyanúgy csináltam meg neki, és most semmi baja.
2016. júl. 25. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!