Ti kidobjátok 3 havonta a cumikat és a cumisüvegeket,
mint a fogkefét?
Figyelt kérdés
A fogorvosomtól kértem pát tanácsot a csecsemővel kapcsolatban (későbbi fogmosás) és mondta, hogy ideje lecserélni a cumikat és üvegeket (3.hónap). Azt mondta, ez a legújabb protokoll, mert nem egészséges, sterilizálás mellett is elhasználódnak.
Kérdező, érdemben nem tudok hozzászólni a kérdésedhez, de a 6-osnak küldött válaszodon sírok a röhögéstől, ilyen jó humorérzékkel megáldott embert ritkán látni :D :D :D
2016. júl. 24. 17:27
12/17 anonim válasza:
en tudom h kellene cserelni, a felnott fogkefet is kell (mar nem tudom hol de olvastam rola) es tudom h a cumikat is...ennek ellenere egyszeruen nem jut eszembe elfelejtkezem rola, mert olyan jo allapotban vannak h nem tunik fel h le kellene cserelni..azert felevente lecserelek mindent
2016. júl. 24. 21:37
13/17 anonim válasza:
Mi nem használunk cumisüveget, a 4 hónapos babám pohárból, vagy kanálból iszik. A cumit nagy ritkán kéri, hetente 1x, pedig az ujját sem szopizza. Nem hiszem hogy le fogom cserélni 3 hónap múlva, mivel ritkán használjuk.
2016. júl. 24. 21:44
14/17 anonim válasza:
Épp én is azt akartam írni,hogy végre egy frappáns,vicces válasz és nem veszekedés!😂
Fogkefét a picinél még nem használunk,de a sajátjainkat mindig cseréltem idejében.Egyébként addigra (az ajánlott időre) el is használódik és "bántja" a szememet,ez van.A cumisüvegekre is ez vonatkozik,tényleg leharcolódott pár hét után.Kifőzéssel sterilizálok,nálunk kemény a víz és nagyon nagyon hamar vízkövesedik,sajna.
Nekem senki nem hívta fel rá a figyelmemet,nem tudtam ilyen ajánlásról.Valószínűleg a tisztaság és rendmániám generálja 😁
2016. júl. 25. 12:23
15/17 anonim válasza:
Utolsó, rakj pár csepp ecetet abba a vízbe amiben kifőzöd. Csodákat tesz!
2016. júl. 25. 21:52
16/17 anonim válasza:
16 vagyok, most van egy 7 hónapos és egy 3 éves húgom, anyám havonta cserél mindent.
2016. júl. 27. 23:38
17/17 anonim válasza:
15-ös válaszadónak nagy-naaaagy köszi!Kipróbáltam és tényleg csodát tett,nagyon szép lett a cumisüveg! :) Hogy nem jutott eszembe eddig egy ilyen rég bevált,jó kis dolog?! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!