Ti kidobjátok 3 havonta a cumikat és a cumisüvegeket, mint a fogkefét?
A fogorvosomtól kértem pát tanácsot a csecsemővel kapcsolatban (későbbi fogmosás) és mondta, hogy ideje lecserélni a cumikat és üvegeket (3.hónap). Azt mondta, ez a legújabb protokoll, mert nem egészséges, sterilizálás mellett is elhasználódnak.
Ti csináljátok ezt? Kitől tudjátok?
Én azt olvastam amikor már "nyúlós"vagy sérült(apro repedéses) a cumisüveg cumirésze, akkor biztos hogy cserélni kell.
Babakorában többször cseréltem, már nagyobb és már csak a cumirészt cserélem.ill néha veszek uj szettet üvegestől.
A fogkefékből többször cseréltem, mert egyiksem az igazi
A szilikonsörtes babafogkefe nem szedi le a lepedéket rájöttem az fogtalan babának valo vagy nem tudom
Utána babakézbe valo fogkefe sem jött be mert az meg nem esett a kezemre
Aztán probálkoztam elektromossal nem tisztit alaposan naprol napra sárgult a foga
Lett egy gyerekfogkeféje eltűnt
Igy lett egy másik.
Szóval 5 fogkefe 1,5 éven belül.
Tapasztalat hogy kombináltan kell többfélét alkalmazni.
Pl reggelente ha sietni kell jo lesz az elektromos de alaposabbhoz gyerekfogkefe kell, neki tanulni játszani meg az a babakézbe valo.igy szerintem nem kell háromhavonta cserélni.
6: Tényleg! Olvasnom kellene. Most így belegondolva, akkor ezért ment le olyan nehezen a torkomon a Nuvaring.:)
Többieknek köszi! Időben szólt a fogdokim!
Off attol hogy valaki igénytelen nem cserél üveget vagy nem mossa a gyerek fogát, mást még nem kellene lepontoznia. Pláne azért se mert nem cumizott a babája.
wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!