Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan telik a napotok egy 3...

Hogyan telik a napotok egy 3 hónapos babával?

Figyelt kérdés

Úgy értem mikor ébred eszik,mit mikor játszotok,esti elalvás stb?

én kisfiam mostanában nyűgösködik és néha már nem tudok mit kitalálni hogy elfoglaljam.erre valami tipp?állandóan ülne a kezemben ,de félek hogy elferdül a gerince.de van hogy egyszerűen nem hagyja abba a sirást ,akkor ti mit csináltok?(evett,büfi volt,tiszta a pelus,aludt)

2008. szept. 29. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam (12 hetes lesz holnap) evés után vagy alszik vagy az ágyában van és nézi a pörgő micsodáját vagy a földön a 'jásztótéren' van. néha elvan egyedül is de néha ott kell vele lenni, beszélni hozzá, az tetszik neki. persze a figyelme mindenhol véges. attól is függ h mennyi ideig bírja ezeket hogy van e front vagy nincs (most melegfrontos időszak van, ilyenkor Viktor kevesebbet alszik napközben). de azért néha néha elnyomja őt az álom ám akkor sem alszik 1 óránál többet. este mi 7 körül fürdetünk és olyan 8-f9kor alszik el, éjjel pedig 1x kel fel már csak enni olyan 2-3 között, aztán szunya megint reggel 7ig. van hogy sétálni kell vele a lakásban és jól megnézni mindent persze közben be nem áll a szám! néha hagyom egyedül is, persze nem sokáig... ha sír, akkor jön a cumi és a dúdolás, az megnyugtatja. én úgy vagyok vele ha az nyugtatja meg ilyenkor h kézben van hát legyen. ha jól elszunnyad azért leteszem. remélem tudtam segíteni, bár a te babádnál biztos másképp van. ha sír a babád, nem lehet h fáj a pocakja? a másik a front! én figyelem neten és azóta tudom mikor várható nehezebb nap. 2 oldalt is ajánlok: [link] és a [link] JÓ BABÁZÁST :)
2008. szept. 29. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm gyors válaszod.a hasfájós időszakon szerintem már túl vagyunk.olyan mintha "unatkozna".miket szoktatok játszani?
2008. szept. 29. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Mi reggel 7-8 közözz ébünk, akkor még egy órát elvan a kiságyban, nézelődik. Aztán pelus, és 9-kor szopi. Utána átviszem dédihez, ott egy órát énekelnek, mondókáznak tornáznak. Áthozza, akkor 10 körül alvás, de csak fél óra... felébred, akkor kiemgüynk a hordozóban a konyhába, főzök, addig ő nézelődik, beszélget. 12-kor szopi, majd bent a szobában játék, a tornáztató alatt van, nézelődik, ha nyügi beszélgetünk, vagy igen, néha tartogatni kell. Ha nagyon nem bírom, bekapcsolom neki a bebe tévét, azt elnézi egy darabig. Azát 14 körül megint alszik egyet, 15-kor szopi. Utána már nyűgös szokott lenni, sokat van az ölemben, vagy elmegyünk sétállni(vagy ebéd után, ahogy kijön a lépés). Fürcsi 20 körül lenne, ha nem harcolná ki előbb, néha már fél 7-kor:-) Imád fürödni, előtte kis maszírozás, simogatás, a vízben is egyre többet bent hagyom. Fürcsi után beszélgetés, simogatás, mosolygás, szopi, és max 21-kor elalszik.

Nekem , ha felveszem, nem sír, de néha tartogatni kell, valóban. Az nehéz időszak, ha tudom ilyenkor lepasszolom néha a dédinek:-) Jól elvannak együtt:-)VAgy a séta a mi még bevált nálunk. Néha nyűgösek, ezzel nem hiszem, hogy lehet tenni valamit is, max próbálkozni. Tornázni is imád, kipróbálhatod:-)

2008. szept. 29. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én babóm fél 9-kor kel,eszik,aztán tévézünk egy kicsit.

Aztán játszik a szőnyegén vagy alszik kb. 1 órát.

Megint hami,aztán sétálunk egy nagyot,eszünk.

Hazajön apa,akkor Őt nyúzza:),fürcsi és 8 körül alvás.

2008. szept. 29. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek is:)a válaszokat
2008. szept. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!