Hogyan telik a napotok egy 3 hónapos babával?
Úgy értem mikor ébred eszik,mit mikor játszotok,esti elalvás stb?
én kisfiam mostanában nyűgösködik és néha már nem tudok mit kitalálni hogy elfoglaljam.erre valami tipp?állandóan ülne a kezemben ,de félek hogy elferdül a gerince.de van hogy egyszerűen nem hagyja abba a sirást ,akkor ti mit csináltok?(evett,büfi volt,tiszta a pelus,aludt)
Mi reggel 7-8 közözz ébünk, akkor még egy órát elvan a kiságyban, nézelődik. Aztán pelus, és 9-kor szopi. Utána átviszem dédihez, ott egy órát énekelnek, mondókáznak tornáznak. Áthozza, akkor 10 körül alvás, de csak fél óra... felébred, akkor kiemgüynk a hordozóban a konyhába, főzök, addig ő nézelődik, beszélget. 12-kor szopi, majd bent a szobában játék, a tornáztató alatt van, nézelődik, ha nyügi beszélgetünk, vagy igen, néha tartogatni kell. Ha nagyon nem bírom, bekapcsolom neki a bebe tévét, azt elnézi egy darabig. Azát 14 körül megint alszik egyet, 15-kor szopi. Utána már nyűgös szokott lenni, sokat van az ölemben, vagy elmegyünk sétállni(vagy ebéd után, ahogy kijön a lépés). Fürcsi 20 körül lenne, ha nem harcolná ki előbb, néha már fél 7-kor:-) Imád fürödni, előtte kis maszírozás, simogatás, a vízben is egyre többet bent hagyom. Fürcsi után beszélgetés, simogatás, mosolygás, szopi, és max 21-kor elalszik.
Nekem , ha felveszem, nem sír, de néha tartogatni kell, valóban. Az nehéz időszak, ha tudom ilyenkor lepasszolom néha a dédinek:-) Jól elvannak együtt:-)VAgy a séta a mi még bevált nálunk. Néha nyűgösek, ezzel nem hiszem, hogy lehet tenni valamit is, max próbálkozni. Tornázni is imád, kipróbálhatod:-)
Az én babóm fél 9-kor kel,eszik,aztán tévézünk egy kicsit.
Aztán játszik a szőnyegén vagy alszik kb. 1 órát.
Megint hami,aztán sétálunk egy nagyot,eszünk.
Hazajön apa,akkor Őt nyúzza:),fürcsi és 8 körül alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!