Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell 5-10 napos babákat...

Miért kell 5-10 napos babákat nyúzni, mindenféle kiegészítőkkel, kellékekkel beállított babafotózással?

Figyelt kérdés
Annyira mű, természetellenes képek készülnek szegény babákról, de most már minden második ismerősöm ilyeneket tölt fel a facebookra. Sokkal szebb, meghatóbb egy otthon készült, őszinte spontán kép. Vagy csak szerintem?
2016. júl. 20. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A szép fotók nekem tetszenek, de pl herótom van a hajpánttól.Mikor feltesznek egy pár napos kislányt és hiába nagy rá még, a hajánt az kell, sokszor nagyobb rózsa vagy pillangó dísszel mint a baba feje..ilyen még nálam mikor körbe rakják 10ezresekkel a gyereket...
2016. júl. 20. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aranyosak azok a képek addig,amíg temészetes "babapózokban" vannak. Nekem az nagyon nem tetszik,amikor olyan pózban fotózzák,amiről tudni,hogy egy olyan pici baba nen képes rá magától, pl.összekulcsolt kézzel támasztja az állát...
2016. júl. 20. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is műnek hatnak az ilyenek és pont ezért nem is látom bennük a meghitt pillanatot amit épp elkaptak volna, aminek varázsa lenne.

Hanem egy album ilyen kötött cuccban meg olyan birkaszőrön meg semmilyen háttérrel ahol még a nap sem süt..

2016. júl. 20. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Nekem pl van fekete fehér régi képem ahogy pólyában a mérlegen vagyok.és jo volt viszontlátni gyermekként is, milyen kicsike voltam. És most a gyermekemről is van mérleges kép :)

Vagy hogy, apának a gitárja van a háttérben, amin anyának játszott :)

Ilyeneket nem tud egy műtermi fotózás elmondani.

2016. júl. 20. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

*és gondoltam még leírom, a mérleg még nagymamám konyhai dekázós mérlege volt amin polyában vagyok :)

És amikor kezemben a mérleg vagy a gitár, olyan mintha a múlt egy szeletéhez érnék :)

Ilyen képekkel egyetlen nagyított, extra színes hiperszuper műtermi nem ér fel

2016. júl. 21. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Van az a pénz, meg divat meg feltűnősködési viszketegség! Én szülés után 5-10, de még 20-30 nappal is örültem hogy lyuk van azon a bizonyoson. Számomra az itthon készült családi képek az igaziak, nem ez a műtermi beállított, idegen valami. Olyan tucat nekem az ilyen fotó.. közösségi oldalakon is sokkal érdekesebb nekem mikor egy-egy ismerős az otthon készült képekkel mutatja meg a babát. A hajpánttól meg egyenesen frászt lehet már kapni.
2016. júl. 23. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!